MOSiR Kielce - Kryta pływalnia "Orka" ul. Kujawska
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
- sueno
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
oooo o tym to i ja nie słyszałem 
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
To co prawda mały basen, ale z tego co mi wiadomo też jest udostępniony do użytku zewnętrznego.
viewtopic.php?t=975&highlight=jasnej&si ... 77d9b4243d
viewtopic.php?t=975&highlight=jasnej&si ... 77d9b4243d
Nie należy lekceważyć drobnostek, bo od nich zależy doskonałość (Michał Anioł)
- sueno
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl
RZ dopiszmy jeszcze do Twojej listy To:RZ pisze:p. Dębski ma już wprawę w zabudowaniu części okien - w hali na Żytniej.
Hala po "remoncie" to dla mnie największy kielecki koszmar architektoniczny ostatnich lat. I nikomu ta tandeta nie przeszkadza...
Poza tym p. Dębski przy budowie stadionu pierwotnie chciał zaoszczędzić na toaletach, przy hali na Bocznek zaoszczędził na akustyce...
Widzę, że ta polityka ma się wciąż dobrze.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - roboty budowlane
Budowa przyłączy: wodociągowego, kanalizacji sanitarnej i kanalizacji deszczowej do budynku krytej pływalni przy ul. Kujawskiej 18 w Kielcach.
Numer ogłoszenia: 17134 - 2009; data zamieszczenia: 04.02.2009
We wrześniu Kielcom przybędą dwa nowe baseny a za rok kolejny
Nowy basen otrzymają uczniowie Zespołu Szkół Ogólnokształcących nr 12 przy ul. Kujawskiej. - Niecki są już gotowe: ta większa o wymiarach 25 na 12 i mniejsza 12 na 6 metrów - mówi dyrektor Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji Wojciech Dębski.- Wkrótce zaczną się prace wykończeniowe.
Na basenie nie będzie zjeżdżalni, biczy i tym podobnych atrakcji, bo ma on służyć przede wszystkim do nauki pływania. Do południa będą z niego korzystać uczniowie, a wieczorami mieszkańcy. Uroczyste otwarcie zaplanowano na 1 września.
(...)
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... /675011853
Nowy basen otrzymają uczniowie Zespołu Szkół Ogólnokształcących nr 12 przy ul. Kujawskiej. - Niecki są już gotowe: ta większa o wymiarach 25 na 12 i mniejsza 12 na 6 metrów - mówi dyrektor Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji Wojciech Dębski.- Wkrótce zaczną się prace wykończeniowe.
Na basenie nie będzie zjeżdżalni, biczy i tym podobnych atrakcji, bo ma on służyć przede wszystkim do nauki pływania. Do południa będą z niego korzystać uczniowie, a wieczorami mieszkańcy. Uroczyste otwarcie zaplanowano na 1 września.
(...)