Kierowcy MPK
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
ale nie tylko, zaczęło się tak: jechał w dół Żelazną jak już skręcał hamował ale że przednim jechała osobówka to nagle zahamował przy samym wyjeździe z pasu w prawo a żeby kierowca w niego nie przydzwonił to kierowca odbił w lewo i później próbował w prawo żeby znowu nie walną filara mostu ale nie udało mu się tego uniknąć bo ulica była mokra a autobus driftował czyli wpadł w poślizg no i zakończył jazdę na filarze. Echo pisało o nie doświadczonym i młodym kierowcą (jeździł w PKSie przez kilaka lat a później właśnie aż do dziś w MPK) i ma 30 parę lat i to kierowca bez doświadczenia, młodsi powodują wypadki śmiertelne na długich trasach a on nikomu nic nie zrobił poza skaleczeniami i siniakami.
witam .jezeli chodzi o wypadek Karola to wersja twoja jest troszkę fałszywa .Wiem z dobrego żródła ze prokurator chce Mu postawić zarzut spowodowania katastrofy drogowej ,kamera z hali uwietrzniła jak miał tel komurkowy przy uchu w momęcie wchodzenia w łuk drogi.Ze może i jest doswiaczonym kierowcą ale głupota go zgłubiła moim zdaniem. 
BĄDZMY LUDZMI
jechałem dzisiaj do kielc, stała nas grupa ludzi na przystabnku, podjechał autobus. podszedłem do ostatnich drzwi, kierowca nie otworzył mi. otwarte były tylko środkowe. poatrzyłęm wkieruynku lusterka i dalej nic. Wkoncu wszedłem środkowymi. Na koncowym przystanku podszedłem do kabiny:
Czemu nie otworzył mi pan drzwi?
odpowiedx była mniej wiecej taka
" mało Ci jednych drzwi ?! "
coś niebywałego, może niedługo zacznie sobie wyboerac na których przystankach ma sie zatrzymywać...
Czemu nie otworzył mi pan drzwi?
odpowiedx była mniej wiecej taka
" mało Ci jednych drzwi ?! "
coś niebywałego, może niedługo zacznie sobie wyboerac na których przystankach ma sie zatrzymywać...
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Ma nowe newsy co do Karola i zastanawiałem się ciągle skąd ta kamera uwieczniła go. Żadnej hali nie widzę, same kamieniczki po lewej a po prawej tory kolejowe (gdy jeździe się w stronę Armii Krajowej). A Karol mówił mi że operator na polecenie policji lub coś w tym stylu przekazał rozpiskę rozmów 15 min przed wypadkiem (ale żadnej rozmowy nie wykonywał)leo pisze:witam .jezeli chodzi o wypadek Karola to wersja twoja jest troszkę fałszywa .Wiem z dobrego żródła ze prokurator chce Mu postawić zarzut spowodowania katastrofy drogowej ,kamera z hali uwietrzniła jak miał tel komurkowy przy uchu w momęcie wchodzenia w łuk drogi.Ze może i jest doswiaczonym kierowcą ale głupota go zgłubiła moim zdaniem.
A prokuratura może postawić zarzut katastrofy drogowej gdy będą ofiary w ludziach a tylko 2 osoby pojechały do szpitala na obserwacji więc to nie wchodzi z grę, jakie to twoje źródło leo???
[pisz bez błędów]
Sorrki ale nie wiem gdzie obserwowałeś kierowców że takie stwierdzenie jest trochę kierowców bez firmowego ubranka ale mi się wydaje że to są nowi kierowcy a oni dostają firmówki dopiero za jakieś pół rokuAutor pisze:Przez dwa dni obserwacji kierowcy ubrani w stroj sluzbowy nalezeli do mniejszosci, w zasadzie moglbym powiedziec, ze byli na wymarciu... Żenada.
BĄDZMY LUDZMI