Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- tomascyzor
- Kontakt:
Gdzieś czytałem że w LAZACH jest ta funkcja głosowego informowania pasazera,tyle że chyba im sie nie chce uruchamiać.I zastanawiam sie czy te solarki będą miały wreszcie KLIME.
http://www.youtube.com/watch?v=xiuCX2TTVGE czyż nie jest głośno ? Moim zdaniem powinniśmy takie coś wysłać na ukraine wzamian za lazy
- tester19
- Ranga: Kierownik budowy ;)
Ale jak ma tyc taki system u nas jak kierowca nie zatrzymuje sie na przystankach jak jest pusto i nikt nie wysiada. W Warszawie mają obowiązek zatrzymania sie na przystankach nawet jak nikogo nie ma i jest pusty autobus to wtedy taki system działa bo po zatrzymywaniu się zmienia automatycznie przystanek a u nas pusto to jedzie to by ten system pokazywał w cały świat przystanki wg mnie.
- cm
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
#354piter84 pisze:W tym albumie na fotce nr.93 jest peerka o numerze 354 a po drugiej stronie ulicy Seminaryjskiej na przystanku przy Bazarach stoii ogórek chociaż nie wiem czy przypadkiem nie jest to pogotowie techniczne bo ma ścięty tył. Następna peerka jest na fotce nr.103.Ten wóz ma numer 393. Potrafiłbyś odczytać numer peerki z fotki nr.128 ? Wydaje mi się , że to 482 ale słabo widać.

Powiększenie numeru:

-
Erotis
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- Kontakt:
Nie wiem z którego roku są te zdjęcia ale albo mnie jeszcze na świecie nie było albo byłam małym człowieczkiem co nie wiedział co to autobus także dla mnie takie zdjęcia to ogromna atrakcja jest
Osobiście bardzo podobają mi się takie stare "ogórki", no i zadziwiające, jak mało się zmieniły niektóre kieleckie ulice 
P.s: a na tym ostatnim zdjęciu to jak nic jest numer 482
P.s: a na tym ostatnim zdjęciu to jak nic jest numer 482
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Słyszałem że Lublin także spogląda na MAZy.Marcin_3558 pisze:Chyba z MAZami nie będziecie samotni bo Warbus chce takie sprawić Gdańskowi
Autobus z kapeluszem dziękował osobówce za umożliwienie wyjazdu z zatoki.piter84 pisze:Na zbliżeniu tej peerki nr.482 obok numeru taborowego po lewej stronie jest naklejka.Pamiętam je z dzieciństwa.To chyba dotyczyło zachowania ostrożności przy mijaniu autobusów przez samochody osobowe?
Ostatnio zmieniony 18 października 2008, o 20:03 przez AR, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
Postać wystająca z autobusu z kapeluszem w ręku w geście podziękowania.piter84 pisze:Na zbliżeniu tej peerki nr.482 obok numeru taborowego po lewej stronie jest naklejka.Pamiętam je z dzieciństwa.To chyba dotyczyło zachowania ostrożności przy mijaniu autobusów przez samochody osobowe?
Też pamiętam
Co do wymagań wobec Solarisów odnośnie komunikatów głosowych i klimy jak dla mnie mogą to być podstawowe wersje, byle były