Ważne ze wreszcie się wzięli za many i jak zdjemą te reklamy to może wreszcie zobaczymy je w miejskich barwach
Reklamy na autobusach
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
może z jednej strony to dobrze że go zakleili bo nie ma tych nudnych białych kolorów z żółtymi pasami, ale jeśli dotąd ich nie pomalowali to teraz tez ich nie pomalują na miejskie barwy (a tak dlaczego do tego momentu nie zaklejali MANów reklamami i wszystkich nie pomalowali, tylko jeden był pomalowany???)
- krzysiu1493
- krzysiu1493
- tomascyzor
- Kontakt:
jestem przeciwko klejeniu reklam moim zdaniem pogarsza to reputacje Kielc jak i samej komunikacji ale cóż jak sie to mówi nie moje małpy nie mój cyrk 
http://www.youtube.com/watch?v=xiuCX2TTVGE czyż nie jest głośno ? Moim zdaniem powinniśmy takie coś wysłać na ukraine wzamian za lazy
tak samo jak pogarsza reputacje Warszawy, Radomia Łodzi, Gdanska i wielu innych miast nie tylko w Polsce gdzie obkleja sie autobusy reklamamitomascyzor pisze:jestem przeciwko klejeniu reklam moim zdaniem pogarsza to reputacje Kielc jak i samej komunikacji ale cóż jak sie to mówi nie moje małpy nie mój cyrk
jak to sie mowi reklama dzwignia handlu
- tomascyzor
- Kontakt:
ale słuchajcie czemu powtarzam CZEMU jak tych co stać na klejenie reklam na autobusach ja na to mówie jeżdżące bilbordy to do kur@# nędzy czemu niezałatwią sobie samochodu który by jeździł z reklamą lub ugadać sie z taksiażami i żeby ciągali przyczepki a nie srać ptasim gównem po autobusach
niewiem czy w PL są jakieś miasta gdzie autobusy jeżdżą z czystym malowaniem
http://www.youtube.com/watch?v=xiuCX2TTVGE czyż nie jest głośno ? Moim zdaniem powinniśmy takie coś wysłać na ukraine wzamian za lazy