Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
http://156.17.233.249/transport/autobus ... 4&nr=84031
Zwiększyli Ci limit na TWB?
Mógłbyś opisać kulisy zapadnięcia się siedzenia pod MKMem? Żyje czy może wpadł pod podłogę do silnika?
Co teraz jeździ na TESCO jak czasem widzę 670 na innych liniach?
Zwiększyli Ci limit na TWB?
Mógłbyś opisać kulisy zapadnięcia się siedzenia pod MKMem? Żyje czy może wpadł pod podłogę do silnika?
Co teraz jeździ na TESCO jak czasem widzę 670 na innych liniach?
- Daniel
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Nic mi się nie zwiększyło. Ci co dawniej mieli limity 1 / dzień maja teraz przemnożony limit x 5 / tydzień, a ci co mieli większy limit dzienny mają przemnozony limit x 7 / tydzień. Czyli dalej powiększa się dsyproporcja pomiędzy młodszymi i starszymi użytkownikami. Ci młodsi stracili i zeszli z 7 na tydzień do 5 na tydzień:(
Jeśli chodzi o tego MKMa to nie wpadł pod podłogę, siedział na tylnym siedzeniu po prawej stronie i nie wiem czy pod nogami czy pod siedzeniem ale jednak sie zapadło mu się. Wstal i zgłosil to kierowcy i na ten dzień autobus skończył już wożenie pasażerów. Jak tylko się nim spotkam to poproszę go o przypomnienie tej chistorii.
A na TESCOlinii jeździ teraz... ja widuje Jelcze 120M (666, 659 widziałem ostatnio).
Jeśli chodzi o tego MKMa to nie wpadł pod podłogę, siedział na tylnym siedzeniu po prawej stronie i nie wiem czy pod nogami czy pod siedzeniem ale jednak sie zapadło mu się. Wstal i zgłosil to kierowcy i na ten dzień autobus skończył już wożenie pasażerów. Jak tylko się nim spotkam to poproszę go o przypomnienie tej chistorii.
A na TESCOlinii jeździ teraz... ja widuje Jelcze 120M (666, 659 widziałem ostatnio).

Za kazdym takim przykladem, zastanawiam sie, dlaczego mam sie wstydzic przez bande idiotow i debili.
Warszawskie mają jednkowe, estetyczne w tablice, no ale ostatnio zauwazylem, ze wymontowali wyswietlacz w neoplanie i u gory zrobili miejsce na tabliczke...ale wiocha
a w niektorzych neoplanach jak jest fullback i slabo widoczny wyswietlacz to wycinaja prostokąt i wstawiaja za niego tabliczke...co nie zmienia faktu,ze w 90% neoplanow, w ktorych wyswietlacz jest popsuty wstawiaja diodowy 
Kielecki Zarząd Transportu Miejskiego ogłosił przetarg na przewoźnika
Przetarg nieograniczony dla przewoźników miejskich ogłosił dziś Zarząd Transportu Miejskiego w Kielcach. Przetarg jest wart milion siedemset tysięcy złotych – powiedział Radiu Kielce Zbigniew Michnicki, kierownik działu przewozów w ZTM.
Przewoźnicy mogą składać oferty do 30 czerwca. Firma, która zwycięży w przetargu, będzie od pierwszego lipca przez najbliższe osiem lat wozić mieszkańców Kielc i przyległych gmin. W tym czasie autobusy miejskiego przewoźnika pokonają około 80-ciu milionów kilometrów.
Radio Kielce
http://www.radio.kielce.com.pl/index.ph ... 738962.txt
Przetarg nieograniczony dla przewoźników miejskich ogłosił dziś Zarząd Transportu Miejskiego w Kielcach. Przetarg jest wart milion siedemset tysięcy złotych – powiedział Radiu Kielce Zbigniew Michnicki, kierownik działu przewozów w ZTM.
Przewoźnicy mogą składać oferty do 30 czerwca. Firma, która zwycięży w przetargu, będzie od pierwszego lipca przez najbliższe osiem lat wozić mieszkańców Kielc i przyległych gmin. W tym czasie autobusy miejskiego przewoźnika pokonają około 80-ciu milionów kilometrów.
Radio Kielce