Inwestor prywatny - ul. Wesoła 7
Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1
Też brałem ten aspekt pod uwagę ale to żaden argument.cm pisze:Wiesz co, jak na otoczenie, w jakim się znajduje, to jest to naprawdę imponująca budowlaice pisze:ehh i takie gówna za przeproszeniem powstają w samym centrum![]()
Można powiedzieć, że ta ulica praktycznie powstaje na nowo i czy nie moża jej było zrobić tak żeby była perełką w centrum
Do wyburzenia jest kamienica kilka metrów dalej po drugiej stronie ulicy, to tam też niech postawia chatke puchatke u Ryśka
Spójrzcie na te panele na górze
Nie wiem może na żywo to lepiej wygląda.
Kamienica z Hotelem za to bardzo ładna.
Ostatnio zmieniony 9 września 2008, o 22:00 przez ice, łącznie zmieniany 1 raz.
- cm
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Ale ta przynajmniej jest wysokością dostosowana do sąsiadów, czego nie można powiedzieć o wiekopomnym dziele kieleckiej architektury, o którym wspomniałeś. Na samą myśl o "Ryśku" robi mi się niedobrzeice pisze:Też brałem ten aspekt pod uwagę ale to żaden argument.
Można powiedzieć, że ta ulica praktycznie powstaje na nowo i czy nie moża jej było zrobić tak żeby była perełką w centrum![]()
Do wyburzenia jest kamienica kilka metrów dalej po drugiej stronie ulicy, to tam też niech postawia chatke puchatke u Ryśka
O matko, nie zauważyłem tych paneli... porażka na całej linii.Spójrzcie na te panele na górze