Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
Napewno wtedy mieli byśmy oryginalne malowanie ale podejrzewam, że przy tym malowaniu każdy typ autobusu pomalowany byłby inaczejDaniel pisze: Skoro już wspomniałeś o malowaniu GVB - ja bym go dostosował do kieleckich realiów i tam gdzie obecnie jest żółty pomalowałbym na czerwono, a tam gdzie biały zastosował bym żółty kolor. Bynajmniej mielibyśmy jakiś oryginalny schemat, a nie wzór wykorzystywany przez pół Polski.
-
Patol
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- Kontakt:
I kolejna niespodzianka na testy przyjechał MAZ 103. Prawdopodobnie to jest ten który był niedawno testowany w DLA Wrocław
http://transport.asi.pwr.wroc.pl/14,262375,0.html
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
MAZ 103...
Super... nie ma co...
Niżej już chyba nie można upaśc...
Niech prezes MPK kupuje sobie takie autobusy do Zamościa, a nie robi wstydu w naszym mieście!
Niech swoje miasto ośmiesza.
Czy ktoś wie kiedy będziemy mieli zaszczyt zobaczyc to cacuszko na naszych ulicach?
Za jednego Solarisa to chyba można ze 100 takich MAZów kupic
Super... nie ma co...
Niżej już chyba nie można upaśc...
Niech prezes MPK kupuje sobie takie autobusy do Zamościa, a nie robi wstydu w naszym mieście!
Niech swoje miasto ośmiesza.
Czy ktoś wie kiedy będziemy mieli zaszczyt zobaczyc to cacuszko na naszych ulicach?
Za jednego Solarisa to chyba można ze 100 takich MAZów kupic
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
Do niedawna myślałem że gorzej z komunikacją miejską w Kielcach być już nie może, okazuje się że jednak się myliłem.Patol pisze:I kolejna niespodzianka na testy przyjechał MAZ 103. Prawdopodobnie to jest ten który był niedawno testowany w DLA Wrocław
http://transport.asi.pwr.wroc.pl/14,262375,0.html
Święte słowa, pieknie to ująłeś.eM pisze:No cóż kielecka komunikacja miejska stała nad przepaścią, ale ostatnio konsekwentnie kroczy do przodu![]()
Oczywiscie... ale miejmy nadzieję, ze nic z tego nie wyjdzie. był irisbus, był solbus..to mam nadzieje ze ten tylko pojedzi na testach i wiecej się nie pokaże.MAZ 203 przy tym to szczyt nowoczesności.
To jest bardzo interesująca wiadomosć. Zna ktoś szczegóły. Żeby u nas się skusili. Najlepeij na całościową inwestycję w CNG z nową bazą. ALbo niech ktos inny się skusi, pogada z ZTM i zabiorą MPK rynek... wiem..bajeczki...Tak na marginesie podobno Mielec skusił się na Tedomy