Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
Zakupów nie bedzie, bo nie maja sensu, nie wiadomo kto w tym momencie zarzadza spolka, bo prezes Słon jest w szpitalu, sami pracownicy nie byli w stanie powiedziec tego, kto jest ich przelozonym na ten moment.
Nowosc w reklamach calopojazdowych. Zarzadzaniem pana Zwierzchowskiego (Kierownik Dzailu Eksploatacji MPK sp. z o. o. w Kielcach, mpkng@poczta.onet.pl i kopie trzeba zawsze robic do sekretariat@mpk.kielce.pl) od marca NIE wolno naklejac reklam na drzwiach autobusow, a dokladnie na ich gornej czesci, czyli mozna zakleic tylko dol do linii szyb, pozostale czesci mozna obklejac, wiec bedziemy mieli bardzo charakterystyczne reklamy... brawo. Ja przygotowuje mejla do tegoz pana, gdzie wyjasnie mu jak bardzo ograniczony jest jego umysl oraz na jaki wstyd narazi miasto wsrod milosnikow transportu.
W firmie dzieje sie bardzo zle, a niewiele lepiej moze sie dziac po prywatyzacji, ktorej glownej przyczyny nie udalo nam sie poznac, ale jest cos, przez co Lubawski jest bardzo uparty na zakonczenie tego procesu.
Porobilismy troche fotek, po czym przyleciala ochrona i chciala nas przegonic
Ogolnie to poza 2 osobami, na ktore teraz juz tylko mozna liczyc to nie ma z kim rozmawiac.
Nowosc w reklamach calopojazdowych. Zarzadzaniem pana Zwierzchowskiego (Kierownik Dzailu Eksploatacji MPK sp. z o. o. w Kielcach, mpkng@poczta.onet.pl i kopie trzeba zawsze robic do sekretariat@mpk.kielce.pl) od marca NIE wolno naklejac reklam na drzwiach autobusow, a dokladnie na ich gornej czesci, czyli mozna zakleic tylko dol do linii szyb, pozostale czesci mozna obklejac, wiec bedziemy mieli bardzo charakterystyczne reklamy... brawo. Ja przygotowuje mejla do tegoz pana, gdzie wyjasnie mu jak bardzo ograniczony jest jego umysl oraz na jaki wstyd narazi miasto wsrod milosnikow transportu.
W firmie dzieje sie bardzo zle, a niewiele lepiej moze sie dziac po prywatyzacji, ktorej glownej przyczyny nie udalo nam sie poznac, ale jest cos, przez co Lubawski jest bardzo uparty na zakonczenie tego procesu.
Porobilismy troche fotek, po czym przyleciala ochrona i chciala nas przegonic
Ogolnie to poza 2 osobami, na ktore teraz juz tylko mozna liczyc to nie ma z kim rozmawiac.
- cochi
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
a myslisz, ze mnie nie denerwujab@rtek pisze:Wiesz co? Wkurzyli mnie bardzo. Nie dość, że nic się nie zmienia na lepsze (nasze propozycje, przetargi, itp.), to jeszcze nie chcą już żadnych uwag od pasażerów, a kanary jak pijane jeździły tak jeżdżą, a ci trzeźwi też szukają dziury w całym.
Powinny polecieć głowy w ZTM i nikogo bym tam nie zostawił oprócz sekretarek, które są Bogu ducha winne. Istnienie ZTM w obecnej formie jest bezcelowe. Trzeba zrobić tam przebudowę na wzór Warszawy.
Tak przy okazji jeszcze: U nas są chyba jedne z najdroższych biletów miesięcznych sieciowych: imienne 99/49,50/59 zł na okaziciela:130 zł.
KZK GOP: 96/48 zł na okaziciela 108 zł, a przecież tam jest dużo większy zasięg KM.
Gdzie indziej mi się nie chce patrzeć , ale to na prawdę chamstwo!!!
Trochę mnie może poniosło, ale wkurzyli mnie.
Ostatnio zmieniony 10 marca 2006, o 11:04 przez cochi, łącznie zmieniany 1 raz.
cochi
-
eM
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
dzięki za odpowiedź, gdzie będzie można luknąćfoteczki, może choć tu wrzuć http://mpkkie.w.interia.pl/autor pisze:Zakupów nie bedzie, bo nie maja sensu, nie wiadomo kto w tym momencie zarzadza spolka, bo prezes Słon jest w szpitalu, sami pracownicy nie byli w stanie powiedziec tego, kto jest ich przelozonym na ten moment.
Porobilismy troche fotek, po czym przyleciala ochrona i chciala nas przegonic![]()
plizzzzz:)
Wrzuce je na mpkkie.w.interia.pl ale tez dopiero jak wroce do wawy,bo tu nie mam usb nawet na starym kompie i nie mam jak zgrac.Marc pisze:dzięki za odpowiedź, gdzie będzie można luknąćfoteczki, może choć tu wrzuć http://mpkkie.w.interia.pl/
plizzzzz:)
- Daniel
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Marc pisze:No to strona do pooglądania, pytanie do Daniela tak tragicznie jest? Może uchyliłby rąbek tajemnicy, bo mnie i nie tylko pewnie mnie ciekawość korci?
No więc jest tragicznie!Marc pisze: Sorry pytanie do autora, ale i do Daniela
Od miecha stoi 311 któremu umarł silnik, silnik zdechł także w 317 ale tego robią, 300 stoi zdechnięta i już nawet tablice z niej poodkręcali. Trwa reanimacja szkieletu i blacharki Ikarusa 181, coś jest z 685 bo ma odkręconą częśc tyłu, w 333 zdechła hydraulika i czeka na naprawę, w 200 zechła skrzynia biegów (w trakcie naprawy). Kasują 500 (Tesco). Na chali napraw szybkich nie pamiętam co stało. Na remontach przebywał tylko 656(?). Dziwne bo zwykle na tych stanowiskach stały 3 autobusy. Na remont oczekuje 677 (chyba), a 704 już na hali oczekuje na wymiane blach.
Nie chcę nic krakać, ale możliwe że to była moja ostatnia wizyta w tej części zakładu. Kolejni (i chyba juz ostatni w tym przedsiębiorstwie)przychylnie do miłośników nastawieni pracownicy zmieniaja swoje podejście i nie udzielaja żadnej informacji.
Zdjęcia z wizyty w MPK znajdziecie na samym dole strony:
http://www.kmkielce.cba.pl/galeria/index.php
w ostatnio dodanych.
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2008, o 12:49 przez Daniel, łącznie zmieniany 1 raz.
ZTM strona internetowab@rtek pisze:Na stronie ztm zniknął dział pytania i odpowiedzi. Boją się chyba niewygodnych pytań, które im zadaję.
12-03-2006, 12:30:25
Zarząd Transportu Miejskiego w Kielcach zrezygnował z możliwości dialogu z podróżnymi za pośrednictwem strony internetowej. Powodem takiej decyzji były zbyt osobiste i indywidualne pytania oraz spostrzeżenia internatów.
Zbigniew Michnicki kierownik działu przewozów ZTM, powiedział Radiu Kielce, że podróżni nie przekazywali pomysłów na poprawę funkcjonowania komunikacji miejskiej.
ZTM w najbliższym czasie na swojej stronie internetowej zamieści odpowiedzi w formie ogólnej informacji na liczne spostrzeżenia i zapytania, które będą zgłaszać podróżni. Zmianę wprowadzono po to, aby mogło z udzielonej informacji skorzystać jak najwięcej pasażerów – wyjaśnił kierownik Zbigniew Michnicki.
Źródło: Radio Kielce
- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)