W tym roku chyba ten MAN na ulice nie wyjechałPatol pisze:No dwie panie już są. Jedna jezdziła Manem #333?
Kierowcy MPK
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
Jechałem kilka razy z tą samą panią ale jakiś czas temu jak dla mnie to zbyt ślamazarnie prowadziła autobus ale chyba to były jej początkiGrzegorz pisze:Raz ją widziałem na Krakowskiej Rogatce w jakimś nispopodłogowcu. Jechała naprawdę płynnie i elegancko. Pewnie też jest bardziej uprzejma dla pasażerów, niż te buraki - więcej kobiet w MPK!
Limp
- MeehoweCK
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Większości z nich nie lubię, ale nie należy nikogo oceniać w ten sposób i wrzucać "do jednego worka". Część pracowników jest w porządku zawsze niezależnie od sytuacji (i nie piszę wcale o nikim kogo znam osobiście).Grzegorz pisze:Zdecydowanie za dużo w porównaniu do jakości wykonywania swojej pracy...
Ambicja to coś co prowadzi ludzkość do postępu, a ludzi do depresji
Dzisiaj chcialem skorzystac z numeru podanego przez Daniela, ale jest to numer do MPK, a nie do ZTM. Wiec wydaje mi sie ze telefon do "kolegi" kierowcy nic nie da. Co jedyne pare usmiechow w zajezdni na wieczor...
Probowalem dzwonic na numery podane na stronie ZTM ale nikt juz nie odbiera. Do ktorej mozna sie dodzwonic do ZTM, bo napewno jutro bede Probowal? Ja dzwonilem pod numery:
Dział Organizacji Ruchu Pasażerskiego
tel. (041) 343 15 93 - telefon interwencyjny
tel. (041) 344 47 32 w. 25
A co mam im do przekazania? Dzisiaj o godzinie 18:50, na lini nr 35, autobus nr. 228: pan kierowca nie mial biletow w sprzedazy tlumaczac sie naklejka na szybie ze nie ma obowiazku sprzedazy..., rozmawiajac ze mna palil papierosa, przed zamknieciem drzwi oczywiscie nie bylo ani razu sygnalu dzwiekowego, no i standardowo nie wszystkie drzwi byly otwierane na przystankach...
W razie czego mam zachowane bilety i swiadka
Probowalem dzwonic na numery podane na stronie ZTM ale nikt juz nie odbiera. Do ktorej mozna sie dodzwonic do ZTM, bo napewno jutro bede Probowal? Ja dzwonilem pod numery:
Dział Organizacji Ruchu Pasażerskiego
tel. (041) 343 15 93 - telefon interwencyjny
tel. (041) 344 47 32 w. 25
A co mam im do przekazania? Dzisiaj o godzinie 18:50, na lini nr 35, autobus nr. 228: pan kierowca nie mial biletow w sprzedazy tlumaczac sie naklejka na szybie ze nie ma obowiazku sprzedazy..., rozmawiajac ze mna palil papierosa, przed zamknieciem drzwi oczywiscie nie bylo ani razu sygnalu dzwiekowego, no i standardowo nie wszystkie drzwi byly otwierane na przystankach...
W razie czego mam zachowane bilety i swiadka
Wykonalem dwa telefony do MPK i ZTM i tak jak myslalem w MPK sie tym raczej nie przejeli "przekaze informacje kierownikowi i on ma zadecydowac co dalej" wiec skonczy sie na poklepaniu po ramieniu... Natomiast w ZTM zostalem polaczony z kierownikiem i powiedzial ze sa bardzo wdzieczni, ale musze zlozyc skarge na pismie, zeby mieli podstawy do ukarania MPK. I tak tez zrobie jutro.