Reklamy na autobusach
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- Daniel
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Wypatrzyłem kolejną Castoramę. Podobna do ostatnich ale bez szyb. Barwy granatowo-żółte (żółć wściekła, wręcz odblaskowa). Wóz prawdopodobnie #676, ale tutaj 100% pewności nie mam bo z daleka widziałem i było ciemnawo. Prawdopodobnie wozi się dzisiaj na linii nr 8 (lub każdej innej która skręca z Jagiellońskiej (od MPK) w Grunwaldzką (w stronę Ślichowic).

- AR
- Kontakt:
Ja też go widziałem w tym miejscuDaniel pisze:Wypatrzyłem kolejną Castoramę. Podobna do ostatnich ale bez szyb. Barwy granatowo-żółte (żółć wściekła, wręcz odblaskowa). Wóz prawdopodobnie #676, ale tutaj 100% pewności nie mam bo z daleka widziałem i było ciemnawo. Prawdopodobnie wozi się dzisiaj na linii nr 8 (lub każdej innej która skręca z Jagiellońskiej (od MPK) w Grunwaldzką (w stronę Ślichowic).
To #676 ale wydawalo mi się że szyby ma oklejone i cały tył.
- Daniel
- Kontakt:
Mogłem źle przypatrzyć bo jak mowie ciemno było, a przy włączonym wewnętrznym oświetleniu mogło to wyglądać na nie oklejone szyby.AR pisze:Ja też go widziałem w tym miejscuDaniel pisze:Wypatrzyłem kolejną Castoramę. Podobna do ostatnich ale bez szyb. Barwy granatowo-żółte (żółć wściekła, wręcz odblaskowa). Wóz prawdopodobnie #676, ale tutaj 100% pewności nie mam bo z daleka widziałem i było ciemnawo. Prawdopodobnie wozi się dzisiaj na linii nr 8 (lub każdej innej która skręca z Jagiellońskiej (od MPK) w Grunwaldzką (w stronę Ślichowic).
To #676 ale wydawalo mi się że szyby ma oklejone i cały tył.

-
Patol
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- Kontakt:
Nikt sie z was w tej sprawie nie pomylił (#676) ja nim jechałem do szkoły w środe i od strony drzwi zaklejone są same burty, a po drugiej stronie są zaklejone również szyby, tył też.
Na #311 widnieje reklama RTVeuroAGD bok + tył. Tylko z boku sie ta reklama jakaś niekompletna wydaje bo nie są zaklejone pierwsze szyby i wyrazy są poucinane.
Na #311 widnieje reklama RTVeuroAGD bok + tył. Tylko z boku sie ta reklama jakaś niekompletna wydaje bo nie są zaklejone pierwsze szyby i wyrazy są poucinane.
- AR
- Kontakt:
Ja też ją widziałem. Wygląda jakby była niedokończona, może będa ją kleic na raty albo przy naklejaniu częsc folii sie popsula i teraz trzeba czekac az przyjada nowe kawałki.Patol pisze:Na #311 widnieje reklama RTVeuroAGD bok + tył. Tylko z boku sie ta reklama jakaś niekompletna wydaje bo nie są zaklejone pierwsze szyby i wyrazy są poucinane.