A gdzie jest napisane w regulaminie że nie wolno podawać ceny sprzedaży m/2 danej inwestycjisunflower pisze: Cena jest ponoć konkurencyjna w stosunku do sąsiadów, ale nie podaje jej tutaj, by nie łamać regulaminu forum.
SM Słoneczna - ul. Podklasztorna 103AB
Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1
Nie ma tego faktycznie w regulaminie, ale uważałem, że jest to informacja o charakterze komercyjnym
.
Z drugiej jednak strony - ja tu jestem nowy, a skoro starzy bywalcy mówią, że można, to proszę bardzo: średnia cena 3820 brutto za m2 (z odchyleniem około 150-200 pln na - i + w zależności od atrakcyjności piętra.
), ale w najbliższym czasie obiecuję zrobić i zamieścić. A może ktoś z Podkarczówki lub okolic mnie uprzedzi?
Z drugiej jednak strony - ja tu jestem nowy, a skoro starzy bywalcy mówią, że można, to proszę bardzo: średnia cena 3820 brutto za m2 (z odchyleniem około 150-200 pln na - i + w zależności od atrakcyjności piętra.
Mimo wcześniejszych zamiarów dziś nie zdołam cyknąć tych zdjęć (dla mnie to wyprawa na pół dniaautor pisze: Żuraw będzie?
PS. Proszę kogoś o zdjecia, do stronki by sie przydaly.
Nikt dotąd nie wkleił fotek, więc ja udostepnię kilka ze swej kolekcji
Tak wyglądała działka, na której stanie blok kilka dni przed rozpoczęciem budowy (początek lipca) - po lewej stronie na II-iej fotce widoczna "blacha" to budowa Panoramy Kolportera:

Te same ujęcia tydzień temu (początek sierpnia):

I jeszcze spojrzenie od strony Podklasztornej:

Żurawi na razie nie widziałem, może przylecą
Jak prace posuną się do przodu, wkleję następne fotki.
Tak wyglądała działka, na której stanie blok kilka dni przed rozpoczęciem budowy (początek lipca) - po lewej stronie na II-iej fotce widoczna "blacha" to budowa Panoramy Kolportera:

Te same ujęcia tydzień temu (początek sierpnia):

I jeszcze spojrzenie od strony Podklasztornej:

Żurawi na razie nie widziałem, może przylecą
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2007, o 08:42 przez milkaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Na stronie Spółdzielni Słonecznej pojawiła się informacja o trzech wolnych mieszkaniach w tym budynku
http://www.smsloneczna.pl/?page=inwesty ... rch&item=1
Zostały same duże, ale dla kogoś kto planuje np. zakup 70 m2 po 6.000 zł/m2 u developera, zakup 107 m2 za podobna kwotę (za całe mieszkanie) może stanowić ciekawą alternatywę.
http://www.smsloneczna.pl/?page=inwesty ... rch&item=1
Zostały same duże, ale dla kogoś kto planuje np. zakup 70 m2 po 6.000 zł/m2 u developera, zakup 107 m2 za podobna kwotę (za całe mieszkanie) może stanowić ciekawą alternatywę.