Fajnie...?Sirek1 pisze:fajnie by to wyglądało takie wielkie butelki piwa
ZAJEFAJNIE!
Jestem jak najbardziej za reklamą piwa.
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1

Mmmmmmmmm zapowiada sie ciekawie! Mam nadzieje, ze nie projekt nie zostanie zniszczony przez architektow, tylko pokaza na co ich stac... no i zeby bylo lepszy od tego poprzedniegoGazeta Wyborcza Kielce pisze:Hotel byłby pierwszym obiektem w Kielcach, który w taki sposób wykorzystuje budynki poprzemysłowe i sąsiaduje z czynnym zakładem produkcyjnym
Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że była taka koncepcja, ale upadła. Obecnie trwają rozmowy z inną firmą, ale pst!Sirek1 pisze:Żeby było coś do tematu to słyszałem że PZZ ma sprzedać miejsce na reklamę na silosach, prawdopodobnie zostaną pomalowane przez jakiś browar, fajnie by to wyglądało takie wielkie butelki piwa
Trwają prace nad projektem reklamy, która będzie wisiała na elewatorach.cm pisze:Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że była taka koncepcja, ale upadła. Obecnie trwają rozmowy z inną firmą, ale pst!Sirek1 pisze:Żeby było coś do tematu to słyszałem że PZZ ma sprzedać miejsce na reklamę na silosach, prawdopodobnie zostaną pomalowane przez jakiś browar, fajnie by to wyglądało takie wielkie butelki piwaTajemnica handlowa!