Forum
Moderator: Autor
Dzisiaj dostalem informacje, ze :MeehoweCK pisze:Teraz to już jest gorzej niż źle. Forum częściej nie działa niż działa
Zapytalem tez czy przez ten czas nic sie nie zmieni i czekam na odpowiedz...Witam,
działania w kierunku zmiany serwera będ± wykonane w okresie około dwóch tygodni.
Tez sie wkurzam, pewnie jeszcze bardziej niz cala reszta.
ostatnio dosyc czesto dostaje taki blad:
Kod: Zaznacz cały
Could not obtain post/user information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1053 Server shutdown in progress
SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 410 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 570, 15
Line : 398
File : viewtopic.php- michal_ck
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Dlaczego czasem podczas logowania na dole strony głównej wśród użytkowników jest napisane, że jestem dostępny, a w rzeczywistości nie jestem zalogowany. Innymi słowy loguję się, a nie jestem zalogowany i tracę podgląd wszystkich nowych postów po następnym, udanym tym razem logowaniu (nie są na pomarańczowe tylko wszystkie szare, jakby nikt nic nowego nie napisał). To jest najbardziej wkurzające. Ma tak ktoś jeszcze?
- tom
- Kontakt:
Zacznij się logować przez "Profil". Powinno pomóc.michal_ck pisze:Dlaczego czasem podczas logowania na dole strony głównej wśród użytkowników jest napisane, że jestem dostępny, a w rzeczywistości nie jestem zalogowany. Innymi słowy loguję się, a nie jestem zalogowany i tracę podgląd wszystkich nowych postów po następnym, udanym tym razem logowaniu (nie są na pomarańczowe tylko wszystkie szare, jakby nikt nic nowego nie napisał). To jest najbardziej wkurzające. Ma tak ktoś jeszcze?
Komisja Rewizyjna czuwa!
- sueno
- Kontakt:
Forum sie krzaczy 
Could not insert new word matches
DEBUG MODE
SQL Error : 1195 Table 'phpbb_search_wordmatch' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 41574, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('tereny', 'osiedlem', 'gwarków', 'ul', 'malików', 'należą', 'miasta', 'kiedyś', 'pisali', 'gazecie', 'pewnie', 'forum', 'znalazła', 'wzmianka', 'miasto', 'sprzedało', 'teraz', 'odkupiło', 'scaliło', 'przeznaczeniem', 'budownictwo', 'mieszkaniowe')
Line : 251
File : functions_search.php
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany