Kolporter Development (Herby, Sł. Wzgórze, Podkarczówka) [M]
Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1
[size=24][size=18]Podwyżka cen w Kolporterze[/size]....[/siz
Dzwoniłem do Kolportera i uzyskałem odpowiedź, że najprawdopodobniej wprowadzą INDEKSACJĘ CEN - czytaj PODWYŻKĘ !!!
Zapominają, że Polacy w trudnych czasach są zdolni do "pospolitego ruszenia"!!! Na szczęście są również w naszym kraju media - lokalne gazety - Echo, Gazeta Wyborcza czy też telewizja gdzie można "POCHWALIĆ SIĘ" tymi newsami....
Zapominają, że Polacy w trudnych czasach są zdolni do "pospolitego ruszenia"!!! Na szczęście są również w naszym kraju media - lokalne gazety - Echo, Gazeta Wyborcza czy też telewizja gdzie można "POCHWALIĆ SIĘ" tymi newsami....
[size=18]II ETAP ul . Kołłątaja[/size]
W treści umowy jest zapis iż mogą zmienić wartość mieszkań w przypadku podwyżki VAT na mieszkania. Dlatego też chcą podpisać z każdym klientem ANEKS do umowy, gdzie wpiszą parę dodatków. Pozwoli im to na swobodę w ustalaniu cen
Chcą upiec dwie pieczenie na jednym ogniu - niby to aneksik, który ma zmienić harmonogram płatności i termin oddania mieszkań a między wiersze wcisną małą podwyżkę
Chcą upiec dwie pieczenie na jednym ogniu - niby to aneksik, który ma zmienić harmonogram płatności i termin oddania mieszkań a między wiersze wcisną małą podwyżkę
- Jarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Aż poszedłem do domu po umowę. Mam tylko zapis o zmianie ceny w przypadku zmiany podatku. Ale moje umowa na Panorame była przy mnie poprawiana bo jako pierwszy ją podpisywałem
Więc nie wiem czy w kolejnych nie wprowadzili jakiś zapisów. Ja nie mam nic o tym
O rozliczeniu budowy też nie mam 
Kielce - tu jest moje miejsce, tu jest mój dom.
Kolporter - II etap
Chcę wierzyć w to co piszecie Drodzy przyszli sąsiedzi. Jeśli to prawda - tzn. jeśli chcą w umowach zmienić tylko termin oddania mieszkań - to KOLPORTER POTĘGĄ JEST I ... BASTA. I złego słowa nie pozwolę powiedzieć o Naszym Deweloperze. Wierzę w rzetelność i jasne reguły. Prawe działanie z pewnością przyniesie Kolporterowi nastepnych klientów - którzy jak ognia będą unikać wynalazków jak "BECHER"... 
Panorama etap II
Z moich najnowszysch nformacji wynika, że jednak aneks nie będzie dotyczył tylko terminu, ale cena również wzrośnie... ehh
Marcin