AR pisze:Pojawił się fajny telebim z reklamami na budynku salonu Cersanitu przy ul. Czarnowskiej. Fajne wrażenie zwłaszcza wieczorem

Moderatorzy: Autor, sueno, Daniel, Sirek1
Nie miałbym nic przeciwko temu, ale działka należy prywatnej firmy, teren jest atrakcyjny (sporo warty) i raczej wydaje mi się to nierealne. Dlatego widziałbym tam coś w rodzaju budynku Kolportera (który zresztą też jest między jezdniamimsz1 pisze:A moim zdaniem jak będzie budowane przedłużenie Żelaznej do 1 Maja to powinni to wszystko wyburzyć.
Nie no Kolporter jest raczej na rogu. Ja bym chciał tam jakiś biurowiec niekoniecznie wysoki coś w stylu Centrum Rondo lub Becher (Leonarda lub IX wieków) takie by moim zdaniem tam pasowały choć nie obraziłbym się gdyby postawili tam coś wysokiegoRZ pisze:widziałbym tam coś w rodzaju budynku Kolportera (który zresztą też jest między jezdniami)
Moim zdaniem to właśnie idealne miejsce na "coś wysokiego", tym bardziej, jeśli na Mielczarskiego mają powstać te wieżowcevoodoo pisze:Nie no Kolporter jest raczej na rogu. Ja bym chciał tam jakiś biurowiec niekoniecznie wysoki coś w stylu Centrum Rondo lub Becher (Leonarda lub IX wieków) takie by moim zdaniem tam pasowały choć nie obraziłbym się gdyby postawili tam coś wysokiegoRZ pisze:widziałbym tam coś w rodzaju budynku Kolportera (który zresztą też jest między jezdniami)