Targi Kielce

Wszystko na temat nowych inwestycji w Kielcach.

Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1

Awatar użytkownika
KamilEm
Ranga: Kierownik budowy ;)
Kontakt:

Post autor: KamilEm » 15 marca 2007, o 21:22

TARGI KIELCE Sp. z o. o., ul. Zakładowa 1 zaprasza zainteresowane firmy do składania ofert na wykonanie zadania:

"REKLAMA WIELKOGABARYTOWA, 4000 m. kw. - WYSŁONA ELEWATORÓW ZBOŻOWYCH"

Przetarg obejmuje kompleksową realizację zlecenia tj.

- wykonanie dokumentacji technicznej
- uzyskanie uzgodnień i pozwoleń
- wykonanie i montaż wysokościowy konstrukcji stalowych
- wielkoformatowy wydruk - siatka MASH
- montaż wydruków na konstrukcji

Szczegółowe informacje dotyczące zakresu robót oraz warunki uczestnictwa w przetargu do odebrania w siedzibie Spółki w pokoju 114, tel. 41 365 12 76 (Paweł Zboś).

Oferty należy składać w zapieczętowanych kopertach w Biurze Zarządu Spółki

Termin składania ofert: 28.03.2007 r. godz. 12.00

Przecież miały być pomalowane a nie zasłonięte :?

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 15 marca 2007, o 21:30

Jak powiesza reklame, to beda ja mogli zmieniac, choc tez nie sadze, bo to bardzo duze koszty. W kazdym razie bedziemy mieli najprawdopodobniej najwieksza reklame wielkoformatowa w Polsce.

Awatar użytkownika
Michał
Ranga: Inspektor nadzoru ;)

Post autor: Michał » 15 marca 2007, o 21:50

Łoł, gdyby to był kwadrat to by miał 63x63 metry... Całkiem niezła reklama :) Koszt tego to będzie chyba około 150 tys. zł, więc nie sądzę żeby zbyt często zmieniali...

Awatar użytkownika
Grzegorz
Ranga: Dyrektor budowy ;)

Post autor: Grzegorz » 15 marca 2007, o 22:03

Ale koszt wszystkiego. Sama reklama na pewno mniej. Najwięcej cały stelaż :)

Awatar użytkownika
Michał

Post autor: Michał » 15 marca 2007, o 22:33

Policzyłem sam nadruk z materiałem, nie wiem ile może kosztować ta konstrukcja... :) Na pewno przy takiej kwocie można uzyskać rabat ;)

seba_ck

Post autor: seba_ck » 15 marca 2007, o 22:46

Z Gazeta.pl:

Targi Kielce chcą współpracować z hotelarzami

Goście Targów Kielce najczęściej narzekają na brak internetu w hotelowych pokojach, a w mniejszych placówkach na obsługę, która nie mówi w językach obcych.

Pracownicy targów poprosili swoich gości o wypełnianie ankiet na temat ich pobytu w hotelach. Największym problemem okazał się brak internetu w pokojach oraz... nieznajomość języków obcych wśród hotelowej obsługi.

- Z roku na rok opinie są jednak lepsze, a zastrzeżeń jest coraz mniej. Dla naszych gości bardzo ważne jest, żeby w hotelu mieli zapewniony dostęp do internetu. Jak wynika z ankiet, wolą przebywać w hotelu niższej kategorii lub bardziej oddalonym od targów, ale z dostępem do internetu - mówi prezes Andrzej Mochoń.

Joanna Garner, dyrektor hotelu Qubus, podkreśla, że inwestor już przy budowie obiektu musi uwzględniać takie potrzeby klientów. - Jesteśmy jedynym hotelem w Kielcach, w którym w każdym pokoju goście mają dostęp do internetu - przekonuje.

Na spotkaniu z właścicielami hoteli prezes Mochoń zachęcał również do współpracy i organizowania imprez, które uatrakcyjniłyby gościom pobyt w Kielcach. - Gdyby np. zorganizowano koncert, my jesteśmy w stanie, wysyłając zaproszenia, informować o takich wydarzeniach - przekonuje Andrzej Mochoń. - Większe hotele nie mają problemu z zapełnieniem podczas targów, ale w mniejszych organizowanie dodatkowych imprez jest dobrym pomysłem - dodaje dyrektor kieleckiego Qubusa.

Świecące elewatory

W kwietniu zostanie rozstrzygnięty przetarg na zainstalowanie dużych podświetlonych tablic reklamowych na elewatorach zbożowych.

- Chcemy zrobić to po to, żeby dobrze zareklamować i wyeksponować siedzibę targów, ale również po to, by tablice przykryły straszące swoim widokiem elewatory - mówi Jacek Nowak, dyrektor techniczny Targów Kielce.

Anna Roży, 2007-03-15
:arrow: http://miasta.gazeta.pl/kielce/1,35255,3990982.html

Awatar użytkownika
cm

Post autor: cm » 16 marca 2007, o 08:45

autor pisze:Jak powiesza reklame, to beda ja mogli zmieniac, choc tez nie sadze, bo to bardzo duze koszty. W kazdym razie bedziemy mieli najprawdopodobniej najwieksza reklame wielkoformatowa w Polsce.
No to Ci powiem, że koszty są duuuuże :D (oczywiście chodzie o wynajęcie elewatorów, a nie o faktyczne koszty wykonania). Reklama będzie największą lub jedną z największych w Polsce.

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 16 marca 2007, o 19:37

Obecnie najwieksza wisi na budynku politechniki warszawskiej i jej powierzchnia to gdzies 1/3 elewatorow kieleckich, wiec bedziemy pewnie no 1 :)

Swoja droga to jak w hotelu moga pracowac osoby bez znajomosci jezyka? :(

dawid0860

Post autor: dawid0860 » 22 marca 2007, o 21:58

Kielce > Medal dla Targów Kielce

Targi Kielce zostały laureatem Medalu Europejskiego dla Usług, przyznawanego przez Business Centre Club i Urząd Komitetu Integracji Europejskiej.

Kielecki ośrodek został wyróżniony za imprezę PLASTPOL - Międzynarodowe Targi Przetwórstwa Tworzyw Sztucznych, imprezę uznawaną w branży za jedną z najważniejszych w Europie.

www.echodnia.eu , 2007-22-03

Awatar użytkownika
AR
Kontakt:

Post autor: AR » 23 marca 2007, o 13:13

cm pisze:
autor pisze:Jak powiesza reklame, to beda ja mogli zmieniac, choc tez nie sadze, bo to bardzo duze koszty. W kazdym razie bedziemy mieli najprawdopodobniej najwieksza reklame wielkoformatowa w Polsce.
No to Ci powiem, że koszty są duuuuże :D (oczywiście chodzie o wynajęcie elewatorów, a nie o faktyczne koszty wykonania). Reklama będzie największą lub jedną z największych w Polsce.
No ciekawy jestem jak to będzie wyglądać. Jeśli zostanie to wykonane z pomysłem to jestem za ale jeśli ograniczy się tylko do zasłonięcia elewatorów to taki pomysł mi się nie za bardzo podoba. Mnie te elewatory nie rażą, powiedziałbym nawet że mi się podobają, zwłaszcza widok od strony Makro i ul. Łódzkiej, przy wjeździe na Targi od strony bramy głównej już troche gorzej.

Tam91

Post autor: Tam91 » 23 marca 2007, o 13:59

Elewatory pomalowane jak puszki piwa:)) niezla reklama:)

Awatar użytkownika
cm

Post autor: cm » 23 marca 2007, o 14:05

AR pisze:No ciekawy jestem jak to będzie wyglądać. Jeśli zostanie to wykonane z pomysłem to jestem za ale jeśli ograniczy się tylko do zasłonięcia elewatorów to taki pomysł mi się nie za bardzo podoba.
Widziałem wizualizację z "puszkami" - była naprawdę rewelacyjna. Niestety, o ile wiem, ten pomysł raczej nie doczeka się realizacji. Z tego, co słyszałem to jednak będzie proste zasłonięcie.

Awatar użytkownika
AR
Kontakt:

Post autor: AR » 23 marca 2007, o 14:19

cm pisze:
AR pisze:No ciekawy jestem jak to będzie wyglądać. Jeśli zostanie to wykonane z pomysłem to jestem za ale jeśli ograniczy się tylko do zasłonięcia elewatorów to taki pomysł mi się nie za bardzo podoba.
Widziałem wizualizację z "puszkami" - była naprawdę rewelacyjna. Niestety, o ile wiem, ten pomysł raczej nie doczeka się realizacji. Z tego, co słyszałem to jednak będzie proste zasłonięcie.
Wydaje mi się, że to nie wyjdzie za dobrze. Obym się mylił...

Awatar użytkownika
Grzegorz

Post autor: Grzegorz » 23 marca 2007, o 16:44

Puszki może nie, bardziej bym widział szklanki z piwem zapełnione gdzieś w 4/5 objętości :D

Awatar użytkownika
Gear

Post autor: Gear » 26 marca 2007, o 01:24

23.03.2007 Targi Kielce liderem

Targi Kielce zostały laureatem konkursu LIDER RYNKU 2007 w kategorii "Najlepsza w Polsce firma w zakresie działalności związanej z organizacją targów".

Liderzy muszą wykazać się produktywnością, kreatywnością, innowacyjnością oraz jakością produktów i usług. Mają konkurować przy zachowaniu najwyższych standardów etyki kupieckiej. Komisja bierze również pod uwagę wyniki sprzedaży, rentowność i zyski. Targi Kielce w 2006 roku osiągnęły zysk 6,4 mln złotych, o 28% większy niż w roku poprzednim.

W tym roku odbyła się ósma edycja konkursu LIDER RYNKU 2007 EURO LEADER. Organizatorem konkursu jest „InterRES International Fair”. Gala Finałowa zaplanowana jest na 25 maja br. w hotelu „Sheraton” w Warszawie.

:arrow: http://www.targikielce.pl/z_news35.html
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

ODPOWIEDZ