Kolporter Development (Herby, Sł. Wzgórze, Podkarczówka) [M]
Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1
mam pytanko lukasz. Możesz powiedzieć gdzie o tym słyszałeś, że ma być tam coś stawiane?lucas pisze:A będzie jeszcze ciaśniej. Tą działkę (od strony osiedla Słoneczne Wzgórze) na której teraz stoją blaszaki kupił jakiś deweloper. Nie udało mi się wytropić który, ale ponoć dał 400 zł za m. kw. Garaże mają być usunięte do końca sierpnia tego roku.Piotrek pisze:Z tej perspektywy to faktycznie wygląda że są blisko.cm pisze:Strasznie blisko siebie te bloki - czy mi się wydaje?
Mój teść dzierżawi jeden z tych garaży i jest tym tematem żywo zainteresowany. Nie muszę mówić, że nie jest zachwycony tym, że spółdzielnia kazała im się wyprowadzić. Z tego co mówił to ten kąt zmieni się dość znacznie. Podobno ulica ma być inaczej poprowadzona... Nie mogę sobie tego wyobrazić.zyzio pisze:mam pytanko lukasz. Możesz powiedzieć gdzie o tym słyszałeś, że ma być tam coś stawiane?lucas pisze:A będzie jeszcze ciaśniej. Tą działkę (od strony osiedla Słoneczne Wzgórze) na której teraz stoją blaszaki kupił jakiś deweloper. Nie udało mi się wytropić który, ale ponoć dał 400 zł za m. kw. Garaże mają być usunięte do końca sierpnia tego roku.Piotrek pisze: Z tej perspektywy to faktycznie wygląda że są blisko.
Łukasz
Jest mieszkanie do kupienia w naszym bloku na domaniówce na gratce.
To tak na poprawienie nastoju...
cena +30000 za garaż
http://www.gratka.pl/dom/tresc.phtml?id ... region2=13
To tak na poprawienie nastoju...
cena +30000 za garaż
http://www.gratka.pl/dom/tresc.phtml?id ... region2=13

Gwiazdy świętokrzyskiej gospodarki 2006
Najlepsze firmy regionu świętokrzyskiego zostały uhonorowane statuetkami Liderzy Regionu 2006.
(...)
Liderem Regionu w kategorii DEBIUT został Kolporter Development, Kielce
Mieszkania oferowane przez Kolporter Development powstają w nowoczesnych, energooszczędnych budynkach. Ściany z przyjaznych dla środowiska silikatów, dwuszybowe okna PCV o niskim współczynniku przenikalności cieplnej, zasilana kotłownią gazową instalacja c.o. z kompaktowymi grzejnikami i opomiarowaniem oraz mieszkanie zaprojektowane i wyposażone "pod klucz", z indywidualną aranżacją to tylko niektóre wyznaczniki starannie wykończonych lokali oferowanych przez tę firmę.
W ciągu zaledwie jednego roku Kolporter Development rozruszał kielecki rynek nieruchomości, wypełnił braki na rynku oraz wyruszył na podbój innych polskich miast. W Warszawie firma będzie realizować wielokondygnacyjny budynek mieszkalno-usługowy o łącznej powierzchni użytkowej 20 tys. m kw., a na Mazurach 10-hektarowe osiedle apartamentów z funkcjami rekreacyjno-wypoczynkowymi.
Daniel Sztobryn, prezes Zarządu Kolportera Development: - Jesteśmy przekonani, że nasza działalność korzystnie wpłynie na gospodarkę województwa. Kolporter Development zrodził się przede wszystkim z potrzeby rynku, ale też z pracyi pasji ludzi, którzy tę spółkę stworzyli.
Witam Sąsiadów z Domaniówki ...
Lucas napisał, że mają zlikwidować garaże ..... Co tam powstanie ?. Mam okna od tej strony i trochę mnie to zmartwiło. Jak blisko i co to będzie. Lucas jeżeli czegoś się dowiesz to daj znać będę wdzięczny ... i ta przebudowa ulicy ... hmmmmm. Pozdrawiam wszystkich.
Ja też mam okna od garaży ale nie wydaj mi się że tam coś powstanie chyba że ten gościu z domku odsprzedał połowe swojej działki co jest mało prawdopodobne.
Rozmawiałem z panem z vectry i niestety cała ta "nasza górka" nie ma instalacji telekomunikacyjnej czyli z kablówki nici ani UPC ani Vectry tam nie będzie. Ciekawe czy TPSA tam będzie? ale ona jest wszędzie
Rozmawiałem z panem z vectry i niestety cała ta "nasza górka" nie ma instalacji telekomunikacyjnej czyli z kablówki nici ani UPC ani Vectry tam nie będzie. Ciekawe czy TPSA tam będzie? ale ona jest wszędzie
Ja też mam taką nadzieję.PawelCu pisze:Mam nadzieję, że internet będzie. Może być i TPSA ...
Zresztą chyba każdy będzie miał doprowadzoną do mieszkania instalację komputerową. Dlatego jak się uda to można będzie rozdzielić jakieś jedno porządne łącze internetowe na wszystkie mieszkania i wyjdzie po 10 – 15 zł.
Coś na pewno wymyślimy
Piotrek