Church Land Development - Galeria Korona ul. Warszawska
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
- tom
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Artur Sobolewski - Dyrektor Wydziału Projektów Strukturalnych i Strategii Miasta: "[...]Najbardziej zaawansowaną sprawą jest budowa hipermarketu na działce przy ulicy Warszawskiej, wydzierżawionej przez inwestora od księży emerytów. Ta inwestycja, która rzeczywiście jest kontrowersyjna, bo jest w bardzo bliskim sąsiedztwie śródmieścia spowodowała powstawanie tego studium o którym mówiłem.[...].
Na antenie Radia Kielce
------------------
Zastanawiam się czy to tylko błędne określenie galerii handlowej, czy może my o czymś nie wiemy...
Na antenie Radia Kielce
------------------
Zastanawiam się czy to tylko błędne określenie galerii handlowej, czy może my o czymś nie wiemy...
Komisja Rewizyjna czuwa!
wiemy o wszystkim. Wg informacji przedstawiciela inwestora pod uwage brane sa jedynie sklepy formatu Alma czy Piotr i Paweł, wiec Pana Sobolewskiego nalezy upomniec, bo slowo hipermarket dziala tu jak plachta na byka.tom pisze:Zastanawiam się czy to tylko błędne określenie galerii handlowej, czy może my o czymś nie wiemy...
-
kamil olak
po wypowiedzi widac ze nie jest zbyt entuzjastycznie nastawiony do Galeriitom pisze:Artur Sobolewski - Dyrektor Wydziału Projektów Strukturalnych i Strategii Miasta: "[...]Najbardziej zaawansowaną sprawą jest budowa hipermarketu na działce przy ulicy Warszawskiej, wydzierżawionej przez inwestora od księży emerytów. Ta inwestycja, która rzeczywiście jest kontrowersyjna, bo jest w bardzo bliskim sąsiedztwie śródmieścia spowodowała powstawanie tego studium o którym mówiłem.[...]
-
kamil olak
ha
http://www.radio.kielce.com.pl/index.php?go=3&id_k=1744
lada moment pojawią się też tam projekty pozdraiwam
a juruś już chyba wrzucił na "naszą" stronkę:)
lada moment pojawią się też tam projekty pozdraiwam
a juruś już chyba wrzucił na "naszą" stronkę:)
-
kamil olak
:)
rozwiazała:D miklaszewski mówił mi, że jest to nazwa uniwrslana ajednozcensie oryginalna i na 90 procent tak sie wlasnie ona bedzie nazywac CIESZMY SIEEEEEEEEEEEEEEe
-
seba_ck
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Też zwróciłem uwagę na nazwę. Ciekawe czy to jest już oficjalna nazwa. Jeśli tak to bardzo się cieszę. Jak na galerię to oryginalna.
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2007, o 15:23 przez seba_ck, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kamil olak
:P
nooooo!!!! nie ma za co- niejaki jurek mi podziękwoał co prawda ale tak za mało więc dzieki- nie ma to jak próżność człowieka...
- cm
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
No to trzymam kciuki za inwestora, żeby mu tylko za dużo kłód pod nogi nie nawrzucali źli ludzie
Jeśli będzie jak na wizualizacji, to już będzie naprawdę dobrze. Teren zaniedbany i zapomniany od niepamiętnych czasów wejdzie wreszcie w XXI wiek
Kto pamięta, że jeszcze parę lat temu Polna miała nawierzchnię gruntową i po deszczu tonęła w błocie?
Zdziwiła mnie trochę nazwa, bo do ul. IX wieków jest stamtąd kawałek, a na pewno bliżej jest warszawska. Może dlatego mi nie pasuje, bo przyzwyczaiłem się już do myśli o "Galerii Warszawskiej", a swoją drogą, dobrze, że nie "Galeria Polna"
Jeśli będzie jak na wizualizacji, to już będzie naprawdę dobrze. Teren zaniedbany i zapomniany od niepamiętnych czasów wejdzie wreszcie w XXI wiek
Zdziwiła mnie trochę nazwa, bo do ul. IX wieków jest stamtąd kawałek, a na pewno bliżej jest warszawska. Może dlatego mi nie pasuje, bo przyzwyczaiłem się już do myśli o "Galerii Warszawskiej", a swoją drogą, dobrze, że nie "Galeria Polna"