Z tego co pamietam to cochi przytaczal na poprzednich stronach wytyczne jakie musi spelniac holet **** i m.in byla to lokalizacja w cetrum miasta tak wiec ***** z pewnoscia nie bedzie gdzies na peryferiach.MAŁY pisze:Chyba jest na peryferiach miasta bo w centrum za ciekawie by nie wygladał!
Qubus Hotel - Echo Investment ul. Składowa 2
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
- MAŁY
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Wiecie co Ten LaMar dla mnie to porażka po całej lini, jest okropnie brzydki klos, jak gierkowa przychodnia przerobiona na "hotel" przez małe "hy"
a w srodku porażka niby recepcja jest na dole a tzra sie wspinać po schodach na 1p. do recepcji bez sens.
Kielce- Tu jest moje miejsce! Tu sie urodziłem i tu zakończyć żywot swój pragnę!

- Jarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
A czy chciałbyś żeby gość który przyjedzie do Kielc był zawiedzony tym że trafił do hotelu i potem ma zdanie ze jedyny hotel **** to tak naprawdę naciągany *** gwazdkowiec? Nie uważam też, żeby w Kielcach zrobił się nagle wysyp hoteli ****. Inne sieci widząc, ze mamy już jedną **** mogą nie chcieć wejść na nasz rynek nie widząć ekonomicznego uzasadnienia.tricky pisze:czy sadzisz ze wszytsklie 4* hotele w polsce maja wszystkie wymagania spelnioneja mysle ze nie,i uwazam ze qubus powinien dostac 4* bo wtedy moze to pociagnac za soba nastepne(po to zeby zyskac klijenta)
Kielce - tu jest moje miejsce, tu jest mój dom.
bardzo wielu gosci z targow mieszka w krakowskich hotelach bo u nas nie ma 4*,i nie sadze zeby szybko pojawil sie kolejny hotel o podobnym standardzie w kielcach,a skoro naciagane 4* to musi miec zadatki na to,a ze ich nie dostal,a sie o nie zabiega to znaczy ze beda chcieli poprawic zeby dostal,nie sadze zeby hotel ktory ma ledwie 3* chcial 4,ale widocznie qubus ma na tyle dobry standart ze chce miec 4* i cieszylbym sie gdyby tak bylo 
.....
Owszem .. mieszka
ale zazwyczaj z braku jakichkolwiek miejsc .
A bardzo liczna ich grupa - wynajmuje pokoje
w hotelach klasy ekonomicznej .
Nie pomniejszam ( umniejszam )
roli '' czterogwiazdkowca '' w Kielcach
ale podzielam zdanie Jarka w temacie
'' Kubusiowych - czterech gwiazdek ''
oraz dostrzegam ( to nic nadzwyczajnego )
dotkliwy brak hoteli typu - Etap czy Ibis (
) .
ale zazwyczaj z braku jakichkolwiek miejsc .
A bardzo liczna ich grupa - wynajmuje pokoje
w hotelach klasy ekonomicznej .
Nie pomniejszam ( umniejszam )
roli '' czterogwiazdkowca '' w Kielcach
ale podzielam zdanie Jarka w temacie
'' Kubusiowych - czterech gwiazdek ''
oraz dostrzegam ( to nic nadzwyczajnego )
dotkliwy brak hoteli typu - Etap czy Ibis (