Echo Investment - Pasaż Świętokrzyski

Wszystko na temat nowych inwestycji w Kielcach.

Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1

Awatar użytkownika
AR
Ranga: Dyrektor budowy ;)
Kontakt:

Post autor: AR » 15 listopada 2006, o 21:43

Też się zastanawiałem po jakiego pchać się dzisiaj do Pasażu. Towar taki jak wszędzie, sklepy takie jak w innych miejscach, a stać w korku od Jagiellońskiej i w 20 metrowej kolejce w sklepie to delikatnie mówiąc porażka.

Awatar użytkownika
KamilEm
Ranga: Kierownik budowy ;)
Kontakt:

Post autor: KamilEm » 15 listopada 2006, o 21:51

Podobno tylko dzisiaj są duże rabaty.

Awatar użytkownika
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel » 15 listopada 2006, o 22:21

oskar_mks pisze:(...)Jak jechalem okolo godziny 17 to od szpitala na Grunwaldzkiej byl juz korek(...)
Kolega miał dzisiaj służbę na linii 47, w kolejnym juz kursie zamiast o 18:03 wystartował ze Ślichowic dopiero o 18:39. Pretensje do kierowcy miały tylko pasażerki, "Wy mi łaski nie robicie", "Główno mnie obchodzi że są korki". Szkoda mi się drivera zrobiło, bo do chamic żadne argumenty nie docierały, prawdopodobnie nie zdawały sobie nawet sprawy, że jest dzisiaj otwarcie jakiegos centrum handlowego. No i jeszcze autobus lipny - Ikar z lewarem. A kierowcy osobowych myśleli, że szybciej dojada bocznymi - efekt był taki że zablokowlai także Piekoszowską.
Obrazek

Awatar użytkownika
MeehoweCK
Kontakt:

Post autor: MeehoweCK » 15 listopada 2006, o 22:43

ja zamierzam jutro odwiedzić Pasaż po maturze z angielskiego... Liczę na to, że będzie trochę mniej ludzi. No i poza tym do Leclerca w ogóle nie wchodzę, bo nie lubię hipermarketów
Ambicja to coś co prowadzi ludzkość do postępu, a ludzi do depresji

Oskar
Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Kontakt:

Post autor: Oskar » 15 listopada 2006, o 22:49

Aa i nowosc na kieleckim rynku to zywi ludzie na wystawie zamiast manekinow (bodajrze w Trinity) :)

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 16 listopada 2006, o 00:56

Sądze, ze sytuacja na drogach unormuje sie w przeciagu tego miesiaca, problem moze byc w okolicach swiat, ale przy GE rowniez w swieta sa problemy.

A teraz tylko czekam az na forum wyborczej pojawia sie opinie jak to mieszkancy mieli racje :) nie ma to jak wyciagac wnioski po doswiadczeniach z pierwszego dnia funkcjonowania centrum handlowego.

Awatar użytkownika
AR
Kontakt:

Post autor: AR » 16 listopada 2006, o 08:13

autor pisze:A teraz tylko czekam az na forum wyborczej pojawia sie opinie jak to mieszkancy mieli racje :) nie ma to jak wyciagac wnioski po doswiadczeniach z pierwszego dnia funkcjonowania centrum handlowego.
Dokładnie! Już słyszałem takie głosy :?

tokade

Post autor: tokade » 16 listopada 2006, o 09:24

ja wczoraj niestety stałam w korkach. Tylu ludzie się nie spodziewałam. W zasadzie wszystkie autobusy na Ślichowice robiły się puste za światłami koło Pasażu. Łudzi ogarnęło szaleństwo, dosłownie. Mam nadzieję, że w przeciągu kilku dni te korki się rozładują, ba jak nie to do miasta trzeba będzie wyjeżdzać ze 45 minut wcześniej.

bernard

Post autor: bernard » 16 listopada 2006, o 12:31

tokade pisze:ja wczoraj niestety stałam w korkach. Tylu ludzie się nie spodziewałam. W zasadzie wszystkie autobusy na Ślichowice robiły się puste za światłami koło Pasażu. Łudzi ogarnęło szaleństwo, dosłownie. Mam nadzieję, że w przeciągu kilku dni te korki się rozładują, ba jak nie to do miasta trzeba będzie wyjeżdzać ze 45 minut wcześniej.
dla mnie to kolejny argument za budową linii tramwajowej na ślichowice
bernard

voodoo

Post autor: voodoo » 16 listopada 2006, o 13:48

Powinni jeszcze jedno przejście dla pieszych zrobić bo przejść przez ul.Massalskiego jest niełatwo

Awatar użytkownika
tricky

Post autor: tricky » 16 listopada 2006, o 17:17

tokade pisze:ja wczoraj niestety stałam w korkach. Tylu ludzie się nie spodziewałam. W zasadzie wszystkie autobusy na Ślichowice robiły się puste za światłami koło Pasażu. Łudzi ogarnęło szaleństwo, dosłownie. Mam nadzieję, że w przeciągu kilku dni te korki się rozładują, ba jak nie to do miasta trzeba będzie wyjeżdzać ze 45 minut wcześniej.
ja mialem zamiar isc na otwarcie,ale kiedy zobaczylem co tam sie dzieje to zrezygnowalem.ale to wszytsko ucichnie w przeciagu tygodnia,potem juz nie bedzie problemu z zakupami, nie trzeba bedzie stac w kilkudziesiecio osobowych kolejkach gdzie ludzie maja 30 Kg cukru w koszyku :shock: :)

Tommy

Post autor: Tommy » 16 listopada 2006, o 17:58

A ja i tak uważam że cały ruch puszczony po Massalskiego to porażka... Powinni więcej wymagać od inwestora jeżeli chodzi o wkład w komunikacje... A tak ?? Skoro nikt nie wymagał to zrobili wszystko po linii najmniejszego oporu... Jeszcze nie widziałem marketu przy którym zrobionoby tak mało (czyli w zasadzie w ogóle) jeśli chodzi o infrastrukturę drogową...

Awatar użytkownika
tricky

Post autor: tricky » 16 listopada 2006, o 18:04

Tommy pisze:Jeszcze nie widziałem marketu przy którym zrobionoby tak mało (czyli w zasadzie w ogóle) jeśli chodzi o infrastrukturę drogową...
niestety ale dzieje sie tak chyba dlatego ze inwestorem jest Echo.

voodoo

Post autor: voodoo » 16 listopada 2006, o 18:41

Ja ogólnie nie jestem zachwycony spodziewałem się lepszego wyglądu w środku i plan to chyba od Real-a odkupili bo jest takie samo ustawienie
Tylko cukier w E.Leclerc-u tani :lol:

Awatar użytkownika
AR
Kontakt:

Post autor: AR » 16 listopada 2006, o 21:52

voodoo pisze:Tylko cukier w E.Leclerc-u tani :lol:
Zwłaszcza kiedy się po niego pojedzie autobusem za 1,90 zł w jedną stronę i 1,90 zł w drugą albo samochodem na otwarcie sklepu stojąc 1h w korku ;)

ODPOWIEDZ