pozdrawiam
Kolporter Development (Herby, Sł. Wzgórze, Podkarczówka) [M]
Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1
-
Kamila
- Jarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Pewnie że mogę, ale w weekend więcej zdjęć porobie Odnośnie II etapu, wiem że jest już jakaś lista rezerwacyjna.Kamila pisze:Jarku, czy mozesz także zrobić zdjęcia drugiej (zachodniej) części części bloku?
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 22 października 2006, o 13:33 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kielce - tu jest moje miejsce, tu jest mój dom.
-
ccc
Poszło, sprzedane wszystko. Myślę że rynek powoli się nasyca, sprzedawali te 69 mieszkań dosyć długo, wiem zaraz powiecie że te najatrakcyjniejsze poszły od ręki, ale...Jarek pisze:Panorama sprzedaż - Stan na 23.10.2006
Blok 1A - 22/23 (wolne jedno mieszkanie na 3. piętrze)
Blok 2A - 23/23
Blok 3A - 23/23
A więc ostatnie czeka na szczęśliwca
Przeglądając oficjalną stronę Kolporter Development, mam odczucie że zachowują sie jak jakaś firma typu: telefonia komórkowa lub platforma cyfrowa. Chodzi mi o to że jak jeszcze nie mieli sprzedanych wszystkich mieszkań to jeszcze zamieszczali jakieś aktualizacje (niby strona miała byc aktualizowana co tydzień), jak mieszkania sprzedali to już klijent się nie liczy, brak aktualizacji zdjęć z placu budowy itd. Jak na taką niby profesjonalną firmę to trochę przykro.
Może mi się tylko tak wydaje
- Jarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Fakt, strona mogłaby być uaktualnianaSirek1 pisze:Przeglądając oficjalną stronę Kolporter Development, mam odczucie że zachowują sie jak jakaś firma typu: telefonia komórkowa lub platforma cyfrowa. Chodzi mi o to że jak jeszcze nie mieli sprzedanych wszystkich mieszkań to jeszcze zamieszczali jakieś aktualizacje (niby strona miała byc aktualizowana co tydzień), jak mieszkania sprzedali to już klijent się nie liczy, brak aktualizacji zdjęć z placu budowy itd. Jak na taką niby profesjonalną firmę to trochę przykro.
Kielce - tu jest moje miejsce, tu jest mój dom.
Zgadzam się z Jarkiem. W kontakcie z klientem Kolporter to pełen profesjonalizm i jak do tej pory (odpukać) absolutnie żadnych zastrzeżeń.Jarek pisze:Fakt, strona mogłaby być uaktualnianaSirek1 pisze:Przeglądając oficjalną stronę Kolporter Development, mam odczucie że zachowują sie jak jakaś firma typu: telefonia komórkowa lub platforma cyfrowa. Chodzi mi o to że jak jeszcze nie mieli sprzedanych wszystkich mieszkań to jeszcze zamieszczali jakieś aktualizacje (niby strona miała byc aktualizowana co tydzień), jak mieszkania sprzedali to już klijent się nie liczy, brak aktualizacji zdjęć z placu budowy itd. Jak na taką niby profesjonalną firmę to trochę przykro.
Może mi się tylko tak wydajeNatomiast będąc ich klientem tego nie odczuwam, częstą korespondencja z informacjami co się dzieje, do kiedy mam termin do zmian na danym etapie. Jak coś to mam kontakt mailowy z osobą z którą podpisywałem umowę. Naprawdę brak zastrzeżeń pod tym względem.
Jak się pojawiam na Strycharskiej to czuję się jakbym conajmniej kupował cały wieżowiec, a nie jedno mieszkanko... Szacunku do klienta spokojnie może nauczyć się wielu developerów.
Łukasz