Kolporter Development (Herby, Sł. Wzgórze, Podkarczówka) [M]

Inwestycje zakończone.

Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1

Kamila

Post autor: Kamila » 17 października 2006, o 09:23

Jarku, czy mozesz także zrobić zdjęcia drugiej (zachodniej) części części bloku? :)

pozdrawiam

zuza

II etap

Post autor: zuza » 17 października 2006, o 09:37

czy ktoś wie coś na temat drugieo etapu "Panoramy"?? Chce tam kupić mieszkanie, ale nikt chyba jeszcz nic nie wie.
Proszę o jakieś wiadomości na ten temat.
Z góry dzięki

ccc

Post autor: ccc » 17 października 2006, o 10:54

2 etap moze juz w listopadzie, szczegółów nie znam

Awatar użytkownika
Jarek
Ranga: Inspektor nadzoru ;)

Post autor: Jarek » 17 października 2006, o 19:06

Kamila pisze:Jarku, czy mozesz także zrobić zdjęcia drugiej (zachodniej) części części bloku? :)

pozdrawiam
Pewnie że mogę, ale w weekend więcej zdjęć porobie Odnośnie II etapu, wiem że jest już jakaś lista rezerwacyjna.
Ostatnio zmieniony 22 października 2006, o 13:33 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kielce - tu jest moje miejsce, tu jest mój dom.

ccc

Post autor: ccc » 21 października 2006, o 18:20

na Glinianej juz ociplają i tynkują blok

w Panoramie - 1 blok od Kołłątaja - juz stawiają 1 pietro, 2 blok - konczą parter, 3 blok zaczynają parter

Awatar użytkownika
Jarek

Post autor: Jarek » 22 października 2006, o 14:03

Zgodnie z obietnicą. Dzisiejsze zdjęcia.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kamila

Post autor: Kamila » 22 października 2006, o 17:30

Dzięki za zdjęcia od zachodniej ;) strony
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Jarek

Post autor: Jarek » 27 października 2006, o 22:08

Panorama sprzedaż - Stan na 23.10.2006

Blok 1A - 22/23 (wolne jedno mieszkanie na 3. piętrze)
Blok 2A - 23/23
Blok 3A - 23/23

A więc ostatnie czeka na szczęśliwca :)

Awatar użytkownika
Jarek

Post autor: Jarek » 8 listopada 2006, o 22:41

Tradycyjne zdjęcia :) Z weekendu (niedziela) więc ze śniegiem :)

Obrazek Obrazek Obrazek

Sorki za jakość zdjęć, ale robiem szybko bo na głowę mi lało :D

Awatar użytkownika
Sirek1
Ranga: Dyrektor budowy ;)

Post autor: Sirek1 » 8 listopada 2006, o 22:52

Jarek pisze:Panorama sprzedaż - Stan na 23.10.2006

Blok 1A - 22/23 (wolne jedno mieszkanie na 3. piętrze)
Blok 2A - 23/23
Blok 3A - 23/23

A więc ostatnie czeka na szczęśliwca :)
Poszło, sprzedane wszystko. Myślę że rynek powoli się nasyca, sprzedawali te 69 mieszkań dosyć długo, wiem zaraz powiecie że te najatrakcyjniejsze poszły od ręki, ale...

Awatar użytkownika
tricky
Ranga: Kierownik budowy ;)

Post autor: tricky » 8 listopada 2006, o 22:55

do nasycenia rynku jeszcze troche mieszkan potrzeba :) moze jak zostanie zrealizowany caly projekt panoramy,wtedy bedzie mniej chetnych ale to tylko z korzyscia dla kupujacych bo ceny mieszkan beda nizsze

Awatar użytkownika
Jarek

Post autor: Jarek » 8 listopada 2006, o 23:26

IMHO raczej chodzi o to, że duże mieszkania zawsze trudniej sprzedać, więc wcale nie dziwi mi czas.

A do nasycenia kieleckiego rynku jeszcze daleko, widząc jak mało realizuje się u nas inwestycji mieszkaniowych. A zapotrzebowanie jest naprawdę duże.

Awatar użytkownika
Sirek1
Ranga: Dyrektor budowy ;)

Post autor: Sirek1 » 13 listopada 2006, o 20:44

Przeglądając oficjalną stronę Kolporter Development, mam odczucie że zachowują sie jak jakaś firma typu: telefonia komórkowa lub platforma cyfrowa. Chodzi mi o to że jak jeszcze nie mieli sprzedanych wszystkich mieszkań to jeszcze zamieszczali jakieś aktualizacje (niby strona miała byc aktualizowana co tydzień), jak mieszkania sprzedali to już klijent się nie liczy, brak aktualizacji zdjęć z placu budowy itd. Jak na taką niby profesjonalną firmę to trochę przykro.
Może mi się tylko tak wydaje :?:

Awatar użytkownika
Jarek

Post autor: Jarek » 13 listopada 2006, o 22:09

Sirek1 pisze:Przeglądając oficjalną stronę Kolporter Development, mam odczucie że zachowują sie jak jakaś firma typu: telefonia komórkowa lub platforma cyfrowa. Chodzi mi o to że jak jeszcze nie mieli sprzedanych wszystkich mieszkań to jeszcze zamieszczali jakieś aktualizacje (niby strona miała byc aktualizowana co tydzień), jak mieszkania sprzedali to już klijent się nie liczy, brak aktualizacji zdjęć z placu budowy itd. Jak na taką niby profesjonalną firmę to trochę przykro.
Fakt, strona mogłaby być uaktualniana :) Natomiast będąc ich klientem tego nie odczuwam, częstą korespondencja z informacjami co się dzieje, do kiedy mam termin do zmian na danym etapie. Jak coś to mam kontakt mailowy z osobą z którą podpisywałem umowę. Naprawdę brak zastrzeżeń pod tym względem.

lucas

Post autor: lucas » 13 listopada 2006, o 22:56

Jarek pisze:
Sirek1 pisze:Przeglądając oficjalną stronę Kolporter Development, mam odczucie że zachowują sie jak jakaś firma typu: telefonia komórkowa lub platforma cyfrowa. Chodzi mi o to że jak jeszcze nie mieli sprzedanych wszystkich mieszkań to jeszcze zamieszczali jakieś aktualizacje (niby strona miała byc aktualizowana co tydzień), jak mieszkania sprzedali to już klijent się nie liczy, brak aktualizacji zdjęć z placu budowy itd. Jak na taką niby profesjonalną firmę to trochę przykro.
Fakt, strona mogłaby być uaktualniana :) Natomiast będąc ich klientem tego nie odczuwam, częstą korespondencja z informacjami co się dzieje, do kiedy mam termin do zmian na danym etapie. Jak coś to mam kontakt mailowy z osobą z którą podpisywałem umowę. Naprawdę brak zastrzeżeń pod tym względem.
Zgadzam się z Jarkiem. W kontakcie z klientem Kolporter to pełen profesjonalizm i jak do tej pory (odpukać) absolutnie żadnych zastrzeżeń.
Jak się pojawiam na Strycharskiej to czuję się jakbym conajmniej kupował cały wieżowiec, a nie jedno mieszkanko... Szacunku do klienta spokojnie może nauczyć się wielu developerów.
Łukasz

ODPOWIEDZ