Spacerkiem po placach budowy - raport
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
- tom
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
To jednak chodzi o Agrocentrum. Żadnej innej inwestycji tam nie ma.j'k pisze:widziałem to z perspektywy skrzyżowania Sienkiewicza/Paderewskiego jak stał tam gdzieś parkan na całym chodniku a dalej za nim koparka ładowała ziemie na "wywrotke", z tamtego punktu mi się wydawało, że to jest gdzieś dalej niż budowa Agrocentrumtom pisze:Tam gdzie teraz jest parking?
Komisja Rewizyjna czuwa!
- Gandalf
- Ranga: Kierownik budowy ;)
EDIT:
Zgodnie z sugestiami zdjęcia obiektów:
*Budynek Usługowo-Mieszkalny na ulicy Staszica:
*Zespół mieszkalno-usługowy Planty 16:
*ACM Agrocentrum - ulica Paderewskiego 40:
*Qubus Hotel:
zostały przeniesione do odpowiednich wątków...
*Dość niewyraźne zdjęcie budynku na ulicy Zagórskiej - nie wiem co to za inwestycja...

* I na koniec zdjęcia jednego z bloków na ulicy Karczówkowskiej (niedaleko Kościoła Garnizonowego) - trwa remont-malowanie elewacji:

Zgodnie z sugestiami zdjęcia obiektów:
*Budynek Usługowo-Mieszkalny na ulicy Staszica:
*Zespół mieszkalno-usługowy Planty 16:
*ACM Agrocentrum - ulica Paderewskiego 40:
*Qubus Hotel:
zostały przeniesione do odpowiednich wątków...
*Dość niewyraźne zdjęcie budynku na ulicy Zagórskiej - nie wiem co to za inwestycja...

* I na koniec zdjęcia jednego z bloków na ulicy Karczówkowskiej (niedaleko Kościoła Garnizonowego) - trwa remont-malowanie elewacji:

Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2006, o 12:15 przez Gandalf, łącznie zmieniany 1 raz.
- tom
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Tu chyba najbardziej pasuje:
Pod czujnym okiem kamery
Kielce będą obserwowane za pomocą monitoringu bezprzewodowego. Kamery będą umieszczane w miejscach gdzie dochodzi do wandalizmu, a z odległości około kilometra będą czuwały patrole straży miejskiej i policji. Interwencja będzie podejmowana, gdy dojdzie do dewastacji mienia.
Ponadto w mieście zostaną zamontowane kamery stacjonarne. Pojawią się na Placu Artystów przy ul. Sienkiewicza i na Alei IX wieków u zbiegu ulicy z rondem.
Na ten cel miasto będzie musiało wydać około 200 tysięcy złotych.
http://www.plus.kielce.pl/www/index.php ... &op=3#nius
Pod czujnym okiem kamery
Kielce będą obserwowane za pomocą monitoringu bezprzewodowego. Kamery będą umieszczane w miejscach gdzie dochodzi do wandalizmu, a z odległości około kilometra będą czuwały patrole straży miejskiej i policji. Interwencja będzie podejmowana, gdy dojdzie do dewastacji mienia.
Ponadto w mieście zostaną zamontowane kamery stacjonarne. Pojawią się na Placu Artystów przy ul. Sienkiewicza i na Alei IX wieków u zbiegu ulicy z rondem.
Na ten cel miasto będzie musiało wydać około 200 tysięcy złotych.
Komisja Rewizyjna czuwa!
-
ccc
- nie wiem gdzie to na Witosaccc pisze:- na Okrzei vis a vis Masterkortu, równają sporą działke
- na Okrzei przed blokami KGI (jadąc od centrum) równają sporą działkę
- na rogu Piekoszowskiej/Grochowej/Mielczarskiego rozpoczęto budowe budynku mieszkalno-hanlowego
- na Witosa vis a vis hurtowni lakierów, równają teren
- boje sie myslec, co powstanie na Okrzei. Fajnie, ze sie duzo buduje, ale oprocz Doliny Silnicy nie ma tam zadnego fajnego budynku
- działka przy Grochowej jest duza?
-
ccc
miedzy Witosa a Silnicą, jadąc od Zagnańskiej, 300 m za biurowcem NOMI po prawejautor pisze:
- nie wiem gdzie to na Witosa
- boje sie myslec, co powstanie na Okrzei. Fajnie, ze sie duzo buduje, ale oprocz Doliny Silnicy nie ma tam zadnego fajnego budynku
- działka przy Grochowej jest duza?
Działka duża, podobna do tej co buduje Becher na Leonarda lub wieksza nawet
Nie wiem czy nie jest za wąska na biura/mieszkania. Poza tym wydaje mi się, że bezposrednie sąsiedztwo stacji benzynowej eliminuje możliwość postawienia tam budynku mieszkalnego (ja sam na pewno nie chciałbym mieszkac tuż przy stacji paliw...). Działka najbardziej wg mnie pasuje na cos takiego jak Lotus - jedno piętro, na parterze jakieś magazyno sklepy (szczególnie motoryzacyjne - zdłuż statoilowej uliczki). Trzebaby zobaczyc, czy już się pojawiła tablica informacyjna...