MZD Kielce - Węzeł Żelazna - Rondo im.Herlinga-Grudzińskiego
Mamy już pierwsze zdarzenie drogowe na skrzyżowaniu nie wymagającym sygnalizacji świetlnej
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... /130919159
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... /130919159
- Thermalcake
Bo przecież chodzi o to by gonić króliczka.
W ten sposób zapewnią sobie robotę na co najmniej kolejnych kilka miesięcy.
A co do kar...znacie jakąś firmę która je zapłaciła? (nie dostała, ale zapłaciła).
Przecież to znajomi znajomych i tak dalej....
W ten sposób zapewnią sobie robotę na co najmniej kolejnych kilka miesięcy.
A co do kar...znacie jakąś firmę która je zapłaciła? (nie dostała, ale zapłaciła).
Przecież to znajomi znajomych i tak dalej....
Mój kraj Polska, moja Ojczyzna Świętokrzyskie, mój Dom Kielce
Mam pytanie dotyczące przystanku przy 1 Maja Za Wojciechem w stronę ronda. Zastosowano tu stare krawężniki a choć obecnie przy wszystkich obecnych inwestycjach stosują te wyższe. przystanek wcześniej to znaczy przy skrzyżowaniu 1 Maja z Jagiellońską wszystkie przystanki mają już nowe krawężniki.
Czy nie dało się zmienić w projekcje krawężników na nowe???? Miasto zapowiadało że w 2014 większość przystanków zostanie przebudowanych więc ten zapewne też będzie na nowo rozgrzebywany.
Czy nie dało się zmienić w projekcje krawężników na nowe???? Miasto zapowiadało że w 2014 większość przystanków zostanie przebudowanych więc ten zapewne też będzie na nowo rozgrzebywany.
- spidimarcin
- Kontakt:
No cóż u nas wszystko jest możliwe
jeśli chodzi o przystanek po drugiej stronie ulicy pewnym wytłumaczeniem jest, że zatoczka powstała prawie na początku inwestycji (czyli chyba ze 2 lata temu
) i ma stare krawężniki. Natomiast po stronie qubusa i kościoła naprawdę nie wiem o co chodzi bo wybudowali ją całkiem niedawno, mniej więcej wtedy co wspomniane zatoczki bliżej jagiellońskiej oraz na czarnowskiej.
Swoją drogą nie jestem pewny ale przystanek na gosiewskiego koło pksu chyba też ma zwykłe 'stare' krawężniki - sytuacja taka sama jak na 1 maja, też powstał daaawno temu
Swoją drogą nie jestem pewny ale przystanek na gosiewskiego koło pksu chyba też ma zwykłe 'stare' krawężniki - sytuacja taka sama jak na 1 maja, też powstał daaawno temu
- spidimarcin
- Kontakt: