www.inwestycje.kielce.pl

Wszystko o serwisie inwestycyjnym.

Moderator: Autor

Awatar użytkownika
cochi
Ranga: Inspektor nadzoru ;)

Post autor: cochi » 10 września 2006, o 16:59

sueno pisze:autor: Wyznaczyłbys ze 2-3 modów do sprzątania tych syfiastych reklam jak Ciebie nie ma :)
jakby byly jakies nowe nominacje na to stanowsko to tez moge Ci pomoc :)
cochi

Awatar użytkownika
sueno
Ranga: Dyrektor budowy ;)
Kontakt:

Post autor: sueno » 11 września 2006, o 08:33

autor pisze:Dałoby tylko trzeba mi o tym przypominac, bo zakrecony jestem i nie pamietam :o
Przypominam się :P
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl

"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany :D

Awatar użytkownika
sueno
Kontakt:

Post autor: sueno » 14 września 2006, o 23:30

autor pisze:Dałoby tylko trzeba mi o tym przypominac, bo zakrecony jestem i nie pamietam :o
Przypominam się :P

"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany :D

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 14 września 2006, o 23:50

No dodalem w ostatniej aktualizacji, ale tylko tam, gdzie toczy sie wieksza dyskusja, bo pozniej jeszcze przyjda jakies zmiany w URL i bede musial wszystko zmieniac. Zasada taka jest jak jest, czyli wazny temat - link na www.

Awatar użytkownika
sueno
Kontakt:

Post autor: sueno » 15 września 2006, o 07:56

czyli dyskusja o rozbudowie śliwkowic nie jest ważna :(

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 15 września 2006, o 17:34

sueno pisze:czyli dyskusja o rozbudowie śliwkowic nie jest ważna :(
A przeciez nie bylo aktualizacji tego tematu, poza tym uwazam, ze raczej linki pojawia sie przy inwestycjach kluczowych o znaczeniu wiekszym niz blok dla grona mieszkancow.

Awatar użytkownika
sueno
Kontakt:

Post autor: sueno » 15 września 2006, o 23:17

Może inaczej. Ja przedstawie swój punkt widzenia :wink:

Ja portal odwiedzałem od dawna jeszcze jak był taki brzydki (niebieski?). Zarejestrowałem sie żeby załozyc topik o inwestycji na Śliwkowicach i wkleic zdjęcia bo mnie to najbardziej interesowało. Kupiłem tam mieszkanko (swoje pierwsze) i dla mnie ten topik jest najwazniejszy (wazniejszy od budowy E7 czy hali dla kupców) co nie powinno nikogo dziwic. Niecodziennie kupuje sie pierwsze mieszkanie :P
Określenie tego topiku jako topiku o "mniejszym znaczeniu" jest prawdą ale prawda jest pojęciem względnym i zależy od punktu widzenia :P

Generalnie chodzi o to, żeby na forum ściagnąc większą liczbe ludzi a własnie przez taka "drobnicę" jak informację o inwestycjach mieszkaniowych można to zrobic. Wtedy ludzie zaczną przeglądac inne działy i zainteresują sie powazniejszymi inwestycjami.

Sam pomysł postalu i forum moim zdaniem jest strzałem w 10 i powinno się go ulepszac i rozwijac ale nie ściągniesz ludzi informując ich o akcji poparcia budowy marketu koło domu księży emerytów. Ludzie wolą interesowac się swoimi sprawami a potem dopiero zainteresują się "dobrem ogólnym" Niestety tak ten świat jest skonstruowany :P

Ja staram się rozdawac adresy portalu wśród znajomych chociażby dlatego, żeby pokazac im zdjęcia z budowy i wiem że juz spora częśc ludzi ode mnie z pracy go zna :D a ludzie z całej Polski z którymi gram zazdroszczą pomysłu portalu :)

P.S. A jako moderator forum tej mojej internetowej gry powiem ci, że ludzie rzadko zaglądaja na forum bo nawet nie wiedzą że takie istnieje albo im się nie chce zaglądac bo wiedzą że się zgubią w natłoku tematów i nie znajda tego czego szukają, dlatego te odnośniki przydałyby się :wink:

P.S. 2. Co troll to nie ja :P

Awatar użytkownika
tom
Kontakt:

Post autor: tom » 27 września 2006, o 21:22

Wyszczególnić dział GALERIA, ponieważ jest trudny do znalezienia. Najlepiej dołączyć go do linków po lewej stronie, obok KIELCE, PRASA, INWESTOR, AUTOR I STRONA. Często pierwszą rzeczą robioną przez osoby wchodzące na stronę jest oglądanie zdjęć z danego miasta.

Inną sprawą jest wzbogacenie galerii i umieszczenie zdjęć w większej rozdzielczości.

PS. Zdjęcie McDonald'sa jest wklejone dwa razy :P.

PS2. Korzystanie z dwóch suwaków na stronie też jest uciążliwe.
Komisja Rewizyjna czuwa!

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 27 września 2006, o 21:43

tom pisze:Wyszczególnić dział GALERIA, ponieważ jest trudny do znalezienia. Najlepiej dołączyć go do linków po lewej stronie, obok KIELCE, PRASA, INWESTOR, AUTOR I STRONA. Często pierwszą rzeczą robioną przez osoby wchodzące na stronę jest oglądanie zdjęć z danego miasta.
Da sie zrobic :)
tom pisze:Inną sprawą jest wzbogacenie galerii i umieszczenie zdjęć w większej rozdzielczości.
Do zrobienia w momencie kiedy bedzie lepszy serwer.
tom pisze:PS. Zdjęcie McDonald'sa jest wklejone dwa razy :P.
Dzięki! Poprawie!
tom pisze:PS2. Korzystanie z dwóch suwaków na stronie też jest uciążliwe.
Ja sie juz przyzwyczailem :)

Awatar użytkownika
KamilEm
Ranga: Kierownik budowy ;)
Kontakt:

Post autor: KamilEm » 28 września 2006, o 08:36

tom pisze:PS. Zdjęcie McDonald'sa jest wklejone dwa razy :P.
Zdjęcie siedziby firmy Polonez Plus też jest dwa razy.

Awatar użytkownika
Tomek

Post autor: Tomek » 28 września 2006, o 10:00

Tom pisze:PS2. Korzystanie z dwóch suwaków na stronie też jest uciążliwe.
Nie jest wcale uciążliwe jeśli korzysta się ze scrolla (tego kółeczka na górze myszki).

Awatar użytkownika
Jarek

Post autor: Jarek » 28 września 2006, o 14:44

Tomek pisze: Nie jest wcale uciążliwe jeśli korzysta się ze scrolla (tego kółeczka na górze myszki).
Wiadomo że do wszytskiego można się przyzywyczaić :P ale chyba nie o to chodzi :D
Kielce - tu jest moje miejsce, tu jest mój dom.

Awatar użytkownika
Tomek

Post autor: Tomek » 28 września 2006, o 20:11

jarp pisze:
Tomek pisze: Nie jest wcale uciążliwe jeśli korzysta się ze scrolla (tego kółeczka na górze myszki).
Wiadomo że do wszytskiego można się przyzywyczaić :P ale chyba nie o to chodzi :D
No nie o to, bo to nie jest wcale kwestia przyzwyczajenia... Całkiem wygodnie kreci sie scrollem w ramce bo wtedy przesuwa sie ramka, a w momencie gdy ramka sie konczy przesuwa sie strona (tak jest na wszystkich nowych przeglądarkach). Zajebiście niewygodne jest za to przesuwanie strony za pomocą suwaków (kiedy sie specjalnie trzeba "fatygować" myszką na brzeg strony i przeciągąć suwaczek), ale wlasciwie to kto co woli... Aby zrobić strone w ten sposob by jej dlugość dopasywała się do "wielkości jej środka" i był jeden suwak wydaje mi się, że potrzeba zastosować PHP, a na tym sie nie znam i Jurek z tego co wiem też. Jeśli ktoś umiałby to zrobić niech pomoże strona będzie na pewno bardziej profesjonalna wtedy ;)

Awatar użytkownika
Sirek1

Post autor: Sirek1 » 7 października 2006, o 17:25

Dziwny format daty się wyświetla na stronie głównej
Dzisiaj - 7.010.2006.
Można to jakoś naprawić :?:

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 7 października 2006, o 17:42