Wypadki z udziałem autobusów (tylko)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
O, tu chyba unijny Solaris ucierpiał.
Pewnie nie dużo ale tylny pas pod światłami do wymiany.
Karambol na Jagiellońskiej! Zderzyło się 7 aut.
http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262, ... 7_aut.html
Pewnie nie dużo ale tylny pas pod światłami do wymiany.
Karambol na Jagiellońskiej! Zderzyło się 7 aut.
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
Jechałem chwilę po 14 (może z 10 minut), większość samochodów się rozjechało, zostały 2 i autobus, nie widziałem na nim uszkodzeń, ale nie przyglądałem się dokładnie - trzeba było patrzeć na tych, co nie potrafią jeździć po zaśnieżonych ulicach. Poza tym ciekawsza sytuacja była w przeciwnym kierunku - utknęły 3 ciężarówki z naczepami na podjeździe i jedna bez, próbująca skręcić do MPK, lub zawrócić...
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Tak powinni przełożyć, ale kto tym się przejmuje...Mat pisze:Mogliby przełożyć czerwoną listwę z SU10 (#1005) do SU12 (#373), to po przekładce chociaż unijny miłby taki sam cały srebrny pas z przodu a i na SU12 by się tak nie rzucało w oczy (czerwono- żółte)
Chyba nawet ZTMowi na tym nie zależy.
Może ZTM w ogóle tym nie wie.
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
Kraksa "L"-ki i miejskiego autobusu w Kielcach
Miejski autobus i nissan nauki jazdy zderzyły się we wtorkowe popołudnie na ulicy Biskupa Kaczmarka w Kielcach. Do kolizji doszło przed godziną 14.30.
-Miejski autobus wjechał w tył nissana micra, w którym pod okiem instruktora jazdy uczyła się 35-letnia obywatelka Bułgarii. Kobieta była trzeźwa, podobnie jak 50-letni kierowca autobusu. Nikomu nic się nie stało. 50-latek został ukarany mandatem w wysokości 220 złotych – opowiada Grzegorz Dudek, rzecznik prasowy świętokrzyskiej policji.
Echo dnia
Miejski autobus i nissan nauki jazdy zderzyły się we wtorkowe popołudnie na ulicy Biskupa Kaczmarka w Kielcach. Do kolizji doszło przed godziną 14.30.
-Miejski autobus wjechał w tył nissana micra, w którym pod okiem instruktora jazdy uczyła się 35-letnia obywatelka Bułgarii. Kobieta była trzeźwa, podobnie jak 50-letni kierowca autobusu. Nikomu nic się nie stało. 50-latek został ukarany mandatem w wysokości 220 złotych – opowiada Grzegorz Dudek, rzecznik prasowy świętokrzyskiej policji.