Galeria Echo – sklepy, wydarzenia nieinwestycyjne
Moderatorzy: Autor, sueno, Daniel, Sirek1
Coś Ci się przywidziało nic nie jest jeszcze przebudowane mięso ciągle zamknięte i obudowane płytami a grilla wogóle nie zamykali. Byłem dzisiaj i widziałemandrzeej pisze:Przebudowali stoisko cały tył sklepu (m.in. stoisko mięso i bufet). Przyznam, że szybko im to poszło. W zeszły piątek zabudowali cały tył sklepu gips-kartonami, a po weekendzie było już zrobione, a gips-kartony zdemontowane.
- andrzeej
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Może mi się sklepy pomyliłyciekawski pisze:Coś Ci się przywidziało nic nie jest jeszcze przebudowane mięso ciągle zamknięte i obudowane płytami a grilla wogóle nie zamykali. Byłem dzisiaj i widziałemandrzeej pisze:Przebudowali stoisko cały tył sklepu (m.in. stoisko mięso i bufet). Przyznam, że szybko im to poszło. W zeszły piątek zabudowali cały tył sklepu gips-kartonami, a po weekendzie było już zrobione, a gips-kartony zdemontowane.
- tomasz2719
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- tomasz2719
- Ranga: Kierownik budowy ;)
No cóż, do starej części rzadko zaglądam. Za to znalazłem pewna informację.
W GE przybędzie sklep BRICE. Obecnie poszukują pracowników http://praca.gazetapraca.pl/200,4001,,1 ... klepu.html .
W GE przybędzie sklep BRICE. Obecnie poszukują pracowników http://praca.gazetapraca.pl/200,4001,,1 ... klepu.html .
Punkt obsługi klienta Tesco już wyremontowany, zaczął się remont kolejnej części sklepu i kilku kas. Na przeciwko tych kas znajdował sie sklep Galeria dobrego smaku - niestety już zamknięty. W paru miejscach galerii firma IMS, która też dzierżawi radiowęzeł, zamontowała monitory LCD. Wyświetlane są reklamy, prognoza pogody, imieniny itd.
Nikt chyba nie wspominał, że sporo busów zostało oklejonych reklamami Galerii, podobny los czeka miejskie autobusy
Nikt chyba nie wspominał, że sporo busów zostało oklejonych reklamami Galerii, podobny los czeka miejskie autobusy
Jakiś czas temu zwolnił się lokal Galeria Smaku (albo coś takiego) przy kasach Tesco. Oprócz tego w tej samej części nadal puste lokale po Vision Express i kawiarence pomiędzy Telegrafem a Pumą.
"Lekarz może pogrzebać swoje błędy, architekt może jedynie doradzić klientowi by zasadził winorośl". Frank Lloyd Wright