Sandomierską będą jeździć osoby, które będą chciały dojechać z Morawicy na Wikaryjską, do Woli Kopcowej, Ciekot, a także będzie obsługiwac ruch lokalny, dla którego S-ka będzie źle dostępna (czyli np do wszystkich domów jednorodzinnych mających dostęp tylko do dróg serwisowych).m07m10 pisze:Ciekawi mnie tylko, jak teraz będzie wyglądać ul Sandomierska, bo ciężko mi sobie ją wyobrazić nie zapchaną wszytkim co jeździ. To juz chyba nie będzie to ehh... Pewnie nikt kogo się nie zmusi przypalaniem i biciem nie będzie jeździł sandomierską.
GDDKiA Kielce - [S74] Kielce ul. Świętokrzyska - Cedzyna
- Jezpir
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Jeżpir
Jeszcze ruch nie puszczony, a zaczęła się rozbiórka. Dzisiaj demontują ekrany przy skrzyżowaniu z Warszawską.
Ciekawe czy poprawią dojścia od strony Bocianka do kładki dla pieszych. Chodnik kończy się jakieś 2 m od krawężnika. Kostka się pozapadała przy ekranach. Coś mi się wydaje, że jeszcze długo będą dłubać przy tej drodze.
Ciekawe czy poprawią dojścia od strony Bocianka do kładki dla pieszych. Chodnik kończy się jakieś 2 m od krawężnika. Kostka się pozapadała przy ekranach. Coś mi się wydaje, że jeszcze długo będą dłubać przy tej drodze.
Świadectwa charakterystyki energetycznej. Zobacz! www.certyfikaty-kielce.eu
- cm
Sandomierską prowadzi też najkrótszy dojazd z Kielc do cmentarza w Cedzynie.Jezpir pisze:Sandomierską będą jeździć osoby, które będą chciały dojechać z Morawicy na Wikaryjską, do Woli Kopcowej, Ciekot, a także będzie obsługiwac ruch lokalny, dla którego S-ka będzie źle dostępna (czyli np do wszystkich domów jednorodzinnych mających dostęp tylko do dróg serwisowych).m07m10 pisze:Ciekawi mnie tylko, jak teraz będzie wyglądać ul Sandomierska, bo ciężko mi sobie ją wyobrazić nie zapchaną wszytkim co jeździ. To juz chyba nie będzie to ehh... Pewnie nikt kogo się nie zmusi przypalaniem i biciem nie będzie jeździł sandomierską.
-
czepliwy77
-
czepliwy77
- andrzeej
Obserwowałem skrzyżowanie kilka minut i jakichś specjalnych korków nie zauważyłem. Pan policjant nieźle sobie radził. Co do pory malowania - nie zapominajcie, że mamy zimę i w nocy jest kilka stopni mrozu, a asfalt jest pokryty warstewką wody/lodu. Nie sądzę, żeby farba położona w takich warunkach długo wytrzymała.
Właśnie przejrzałem zdjęcia - oni tam namalowali "stop" na Warszawskiej
czyli jak wysiądzie sygnalizacja, to przez skrzyżowanie Warszawską się nie przejedzie.

Właśnie przejrzałem zdjęcia - oni tam namalowali "stop" na Warszawskiej

-
czepliwy77