Chyba nie przyjechał ze Śląska tylko po to, żeby zatankować gaz?Ziarek pisze:Przeczytaj w takim razie jeszcze raz post Daniela, ale uważnie. Autobus nie jeździ na wodę, zatankować trzeba.GooDek_238 pisze:Ciekawe co on u nas robił ?
Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Tylko że na Śląsku nie jest od dłuższego czasu... Po drugie mógł jechać na jakiś test bądź prezentacje, a że Kielce miał po drodze to zatankował...andrzeej pisze:Chyba nie przyjechał ze Śląska tylko po to, żeby zatankować gaz?Ziarek pisze:Przeczytaj w takim razie jeszcze raz post Daniela, ale uważnie. Autobus nie jeździ na wodę, zatankować trzeba.GooDek_238 pisze:Ciekawe co on u nas robił ?
- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Ciekawe co z deskorolką. Już chyba 2 tygodnie minęły od kiedy u nas jest, a jej nie widać. Co może świadczyć, że jednak zostanie przemalowana w całości, i być może wymienią szybę i dołożą trochę tych siedzeń
Gdyby nic przy niej nie robili, to wypuściliby ją chociaż na komercyjną zamiast tej PeeRki w rezerwie 
Sorry, takiego mamy prezydenta...
-
Arkadiusz92
- Kontakt:
- GooDek_238
- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Na świeżym lakierze lepiej się trzyma. A co z tego, że mamy dużo starych, nieudolnie pomalowanych autobusów.
A jeśli chodzi o deskorolkę, to podejrzewam, że mają problemy z ZTM, gdyż nie chce jej uznać albo sami nie chcą aktualizować spisu taboru, bo musieliby zacząć płacić karę za średnią wieku.
A jeśli chodzi o deskorolkę, to podejrzewam, że mają problemy z ZTM, gdyż nie chce jej uznać albo sami nie chcą aktualizować spisu taboru, bo musieliby zacząć płacić karę za średnią wieku.
Sorry, takiego mamy prezydenta...
Moze Galeria Echo? 
Czy mimo reklamy da sie stwierdzic czy autobus zostal w calosci pomalowany? Co z wyswietlaczami?
Czy mimo reklamy da sie stwierdzic czy autobus zostal w calosci pomalowany? Co z wyswietlaczami?
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2011, o 17:02 przez Autor, łącznie zmieniany 1 raz.
Wyświetlacze założone, tylna szyba ładnie wprawiona, bynajmniej tyle mi się udało zauważyć. Dźwięk przed zamknięciem drzwi "wyje" tak samo jak w mercedesach do czasu całkowitego zamknięcia skrzydeł drzwi. Reklama w kolorze mniej więcej kawowym/piaskowym na 100% nie GE - chyba że padło mi na wzrok. ale byłem zbyt pochłonięty obserwowaniem go w całości niż wpatrywaniu się w szczegóły
. No i fajnie się zbiera, jak kierowca dał mu po gazie po przejeździe przez Sienkiewkę to szybciutko zniknął mi z widoku. Brygada przegubowa.