Inwestycje PSS "Społem" - Kielce
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
Bary PSS Społem Kielce:oskar_mks pisze:Juz sam nie wiem czy to jeszcze Spolemoskie ale kiedys bylo. Bar Jagienka na Grunwaldzkiej przechodzi gruntowny remont.
Bar mleczny "JAGIENKA"
25-736 Kielce, ul. Grunwaldzka 28
48 miejsc konsumpcyjnych
Bar mleczny "JAŚ I MAŁGOSIA"
25-369 Kielce, ul. Żeromskiego 20/24 B
40 miejsc konsumpcyjnych
Bar mleczny "TURYSTYCZNY"
25-014 Kielce, ul. Żelazna 29
50 miejsc konsumpcyjnych
"Ludwik Bar"
25-008 Kielce, ul. Staszica 6
72 miejsca konsumpcyjne + ogródek tarasowy w okresie letnim
Bar "SMAK"
25-333 Kielce, ul. Sienkiewicza 13,
46 miejsc konsumpcyjnych
Restauracja "Winnica"
25-334 Kielce, ul. Winnicka 4
Sala restauracyjna - 90 miejsc + Kawiarnia - 50 miejsc + Sala bankietowa - 30 miejsc + Ogródek tarasowy w sezonie letnim
-
_koubah
- tom
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:

Centrum Handlowe na Zagnańskiej
18-08-2006, 13:17:39
Centrum usługowo - handlowe prawdobodobnie powstanie u zbiegu ulic: Zagnańskiej i Głęboczki w Kielcach.
Helena Gontarz prezes Zarządu PSS Społem Kielce poinformowała, że trwają poszukiwania inwestora, który przekształci starą piekarnię, magazyny i hale produkcyjne w obiekt nawiązujący do historycznej zabudowy na wzór odnawianych fabryk w Łodzi czy Poznaniu.
W obiekcie znajdą się m. in. sklepy spożywcze, butiki, gabinety kosmetyczne, a w podziemiach restauracje i kawiarnie. Znajdzie się także miejsce na rekreację. W planach jest budowa m.in. ścianki wspinaczkowej.
Komisja Rewizyjna czuwa!
"To trochę trwa, bo Kielce są miastem, które jak gdyby dochodzi do pewnych standardów, wzorów zaakceptowanych w innych miastach, trochę dłużej." - Halina Gontarz, prezes PSS Społem Kielce.
Pani Halina jest od dziś moją miłością! Przyczyniło się do tego to prawdziwe stwierdzenie! Dobrze, ze ma takie podejscie.
Pani Halina jest od dziś moją miłością! Przyczyniło się do tego to prawdziwe stwierdzenie! Dobrze, ze ma takie podejscie.