Galeria Echo – sklepy, wydarzenia nieinwestycyjne
Moderatorzy: Autor, sueno, Daniel, Sirek1
- Robert-Kowal
- Kontakt:
- Adasiek CK
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Nowa Galeria Echo otwarta
Zaproszeni goście uczestniczyli wczoraj w otwarciu rozbudowanej części Galerii Echo. Symboliczną wstęgę przecięli: szef zarządu Echa Investment, władze miasta i województwa oraz rektor Politechniki Świętokrzyskiej. Uroczystość otwarcia nowej części galerii uświetnił występ teatru Ocelot. Gwiazdą wieczoru był Marcin Wyrostek.
http://www.itv.kielce.eu/pl/artykuly/pokaz/2211
Zaproszeni goście uczestniczyli wczoraj w otwarciu rozbudowanej części Galerii Echo. Symboliczną wstęgę przecięli: szef zarządu Echa Investment, władze miasta i województwa oraz rektor Politechniki Świętokrzyskiej. Uroczystość otwarcia nowej części galerii uświetnił występ teatru Ocelot. Gwiazdą wieczoru był Marcin Wyrostek.
<klawy tekścik w tym miejscu>
- GooDek_238
Wiesz, ja patrzyłem w Heliosie i łapało sieć GE, więc w "kąciku" jadalnym również ją łapie, dowodem tego może być to, że mężczyzna siedział z laptopem i przeglądał internetRobert-Kowal pisze:Czy w części jadalnej jest darmowa sieć wi-fi? Sprawdził ktoś?
Fakt to nieestetycznie wygląda, ale myślę, że lada chwila się to zmieni. Podoba mi się to, że GE dba o to, aby automat z każdej sieci się w niej znalazł.Robert-Kowal pisze:Zauważyłem, że kilka miejsc na bankomaty są puste i wygląda to jak kible
- Robert-Kowal
- Kontakt:
Również byłem (piechotką, taki spacerek po południu
) Ogólne wrażenie nie jest złe, sam obiekt wykonany dość ładnie, ogromny minus za niesprzątniętą toaletę na poziomie -1 (około 16). Według mnie błędem jest brak dostępu do wyjęcie z poziomu 0 - mam na myśli wyjście na Al. Solidarności, to bliżej Świętokrzyskiej.
- GooDek_238
Też byłem i generalnie jestem za – fajne wnętrze w którym widać, że nie oszczędzano. Ale jest też kilka ale – już w czwartek, na tak zwanym uroczystym otwarciu lekko waniało w kibelku na bodajże drugim poziomie. Pewnie efekt całodziennych przygotowań przez armię robotników
Samo otwarcie w czwartek tez fajne, ale tak swoją drogą ciekawe ilu z was wiedziało, że ogólnodostępny bankiet z alkoholem trwa również w kręgielni?
Wracając do samego obiektu –jest zbyt mała liczba koszy na śmieci, a sztuczne roślinki wyglądają żenująco w porównaniu z naprawdę eleganckim wnętrzem
To jednak detale, które przy odrobinie dobrej woli można poprawić. Mam nadzieję, że jej nie zabraknie
Samo otwarcie w czwartek tez fajne, ale tak swoją drogą ciekawe ilu z was wiedziało, że ogólnodostępny bankiet z alkoholem trwa również w kręgielni?
Wracając do samego obiektu –jest zbyt mała liczba koszy na śmieci, a sztuczne roślinki wyglądają żenująco w porównaniu z naprawdę eleganckim wnętrzem
To jednak detale, które przy odrobinie dobrej woli można poprawić. Mam nadzieję, że jej nie zabraknie
Nie kłóć się z głupim, bo postronni nie zauważą różnicy - chińskie przysłowie
- GooDek_238
Z ciekawości odwiedziłem w piątek GE z zaparkowaniem auta był pewien problem bo ok godziny 18.30 tablice pokazywały raptem 20 wolnych miejsc choć mi udało się przypadkiem zaparkować na poziomie 0.
najpierw zacznę od tego co mi się nie podoba:
bardzo wkurzające jak dla mnie są pachołki przy ruchomych schodach nie wiem po co je tam montowali dla mnie totalna beznadzieja
atrapy roślinek też nie zrobiły dla mnie pozytywnego wrażenia
brak ławek i koszy na śmieci
tak jak dożo z was mnie też nie podobała się brudna podłoga choc służby sprzątające starały się robić co się da ale pewnie było to spowodowane bardzo dużą liczbą odwiedzających GE
ostatnim minusem jak dla mnie to stara część galerii gdy przechodziłem z nowej części na starą to tak jak bym znalazł się w całkowicie innym miejscu bardzo dużo pustych lokali.
co do pozytywnych aspektów
w końcu duże znane marki w Kielcach się pojawiły choć w starej części był Ravel a po otwarciu nowej części Ravela nie ma. zastanawia mnie też H&M według mnie jest on strasznie mały w porównaniu do C&A
co do części z fast foodem to według mnie jest w dobrym miejscu usytuowana ok godziny 20 było tam mnóstwo osób wszystkie stoliki były zajęte przydałoby się troszkę więcej do prawie wszystkich restauracji były kolejki choć jedna świeciła pustkami była to restauracja F1 pewnie dla tego była pusta bo według mnie była ona za daleko od pozostałych restauracji
kręgielnia jak dla mnie bomba brakowało takiego dużego obiektu w Kielcach choć z tego co zauważyłem zostało tam miejsce na urządzenie malej dyskoteki miejsce na DJa było zrobione
na zakończenie jak dla mnie otwarcie GE było udane można było się spodziewać dużej ilości zwiedzających nowa świątynie
w sporo sklepów było oblężonych choć były i takie które świeciły pustkami. jak dla mnie trzeba poczekać z miesiąc aż oblężenie galerii ustanie i wtedy można śmiało wybrać się na zakupu. no i najważniejsze trzeba sobie zagospodarować sporo czasu spędziłem w GE ok 3 godzin i nie wiem czy udało mi się zajrzeć do ok 25% sklepów
najpierw zacznę od tego co mi się nie podoba:
co do pozytywnych aspektów
na zakończenie jak dla mnie otwarcie GE było udane można było się spodziewać dużej ilości zwiedzających nowa świątynie
- tomasz2719
- Ranga: Kierownik budowy ;)