uuu, nie nie.kamilkw pisze:Wiele razy byłem w Krakowie, i jestem niemal pewny, że z przystanku tramwajowy jest dalej niż 300 metrów od rynku.
Google pokazują tak:
http://maps.google.pl/maps?saddr=Grodzk ... flg=w&z=17
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1, MeehoweCK, Masmix
uuu, nie nie.kamilkw pisze:Wiele razy byłem w Krakowie, i jestem niemal pewny, że z przystanku tramwajowy jest dalej niż 300 metrów od rynku.
Ale ja tez często muszę być w centrum i nie mogę dojechać wszędzie samochodem. Więc zostawiam auto na parkingu i idę na piechotę. Jakoś przez myśl mi nie przeszło, żeby zaparkować na rynku czy na Sienkiewce. To nie jest argument.Michał pisze:Kamil, a moze to jest tak, że Ty tu nie mieszkasz, bywasz rzadko, jak Cie najdzie ochota, żeby pospacerować, a nie bierzesz pod uwage tego, ze niektórzy np. muszą być tu codziennie, codziennie pokonywać duże odległości, i chcieliby to zrobić właśnie autobusem czy rowerem (to a propos sienkiewicza jeszcze)?

Kłamie jak z nut, zakres inwestycji nie obejmuje budowy DDR na ul. Kadena.W pewnym momencie ścieżka rozejdzie się z ulicą Krakowską i wejdzie w ulicę Kadena. - Musi tak być, ponieważ na ulicy Krakowskiej, ze względu na obecność ekranów akustycznych w postaci wałów ziemnych, zmieści się tylko chodnik - wyjaśnia Skrzydło.