Malowanie autobusów MPK
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- MAŁY
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Panowie, oni już malują od lat na zielono nasze wysluone automobile i pomalować ich nie mogą a teraz na inne kolory! Co oni robia z tą kolorystyką! Powinni zrobić jakąś sonde na temat kolorów bo o taborze już nie wspomne! To sie w głowie ine mieści! Niech już Weżmie tą firme w diably CONEX to moze cos zrobi i przemalują je na pomarańcz jak kolory firmy i wiekszość ich autobusów! Kolor naszego MPO. Question
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Wybaczcie, że Wam to pokazuje ale nie mogę z tym dłużej żyć! Dwie noce temu miałem zły sen
Śnił mi się Jelcz w nowym malowaniu MPK. Jechał wiaduktem na ul. Mielczarskiego. To była najgorsza noc w moim życiu... Zobaczcie sami co przeżyłem: http://img187.imageshack.us/img187/9813 ... snuih6.jpg
Zdjęta reklama, oczywiscie te bufony w warsztatu, ktore odbieraja autobus po zdjeciu reklamy juz nie proszą o doprowadzenie do stanu poprzedniego, tylko puszczaja wolno. A obowiązek mają.Marc pisze:Jeździ po kielcach Ikarus, bodajże #232, który burty ma cimnoniebiesko-jasnoniebieskie, a przód i tył zielony, może to jest nowe malowanie
- Daniel
- Kontakt:
Malowanie bocznych burt na tym ikarze wygląda jak PUPu Czeladź i mi się podoba.
----------------------------------------
Odwiedziłem ostatnio Jaworzno i zaskoczyla mnie kodyfikacja wizualna miasta. Miasto ma swoje barwy, które spotkać można na serwisach www urzędu miasta, miejskich spółek, przystankach, tablicach informacyjnych. Nawet informacje dotyczące remontów i inwestycji miejskich klejone podobnie jak u nas na żółtym tle miały obwolute w bwarwach miejskich z informacją że "Za utrudnienia przeprasza [TUTAJ TABLICA INFORMACYJNA] JAWORZNO" Liczę, że doczekam czegos takiego w naszym mieście.
----------------------------------------
Odwiedziłem ostatnio Jaworzno i zaskoczyla mnie kodyfikacja wizualna miasta. Miasto ma swoje barwy, które spotkać można na serwisach www urzędu miasta, miejskich spółek, przystankach, tablicach informacyjnych. Nawet informacje dotyczące remontów i inwestycji miejskich klejone podobnie jak u nas na żółtym tle miały obwolute w bwarwach miejskich z informacją że "Za utrudnienia przeprasza [TUTAJ TABLICA INFORMACYJNA] JAWORZNO" Liczę, że doczekam czegos takiego w naszym mieście.

- Daniel
- Kontakt:
A nijak - kremowy z obecnego schematu zastąpiono żółtym. Tak bynajmniej poinformował mnie jeden ze znajomych kierowców, którego prosiłem o monitorowanie sprawy.
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2006, o 22:01 przez Daniel, łącznie zmieniany 1 raz.