Echo Investment - Galeria Echo
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
Ja tez zupełnie nie rozumiem Ronaldo, z tego co mi wiadomo to stara część galerii będzie zamknięta na 2 tyg w celu odświeżenia nie widzę sensu burzyć wszystkiego, przecież nie wybudują tam dodatkowych 4 pieter bo to w ogolę nie będzie się opłacać. Ile tych sklepów ma tam być 1000? Nie żartujcie sobie. Kible można wyremontować w tydzień. Na pewno skomponują starą część z nową nie wymaga to jakiś wielkich nakładów finansowych ani budowlanych.
Mowilem zeby rozbudowali wszystko a nie zostawiali starej czesci to sie smialiscie ze mnie ze po co tyle miejsca im...Ziarek pisze:Niezły chaos zaczyna się robić w Galerii widzę
Niby spore będzie Echo, ale gdzie oni chcą to wszystko upchać, albo zrezygnowali z tej kręgielni, co by nie było zbyt dobrym pomysłem, sądzę że nowa Galeria powinna mieć też charakter rozrywkowy, prócz kina.
I oby KFC wróciło do GE, bo nie ma żadnej alternatywy dla Mc'D.
Ja mam nadzieje ze bedzie ogromny fitness, kregielnia, dyskoteka no i ta pseudoikea i ze to wszystko pomieszczą... a i tesco tez by sie wieksze przydalo
www.masazkielce24.pl Day Spa Kielce - ul. Warszawska ( naprzeciwko Galerii Korona )
- Petras
- Ranga: Kierownik budowy ;)
Remont czy nie, nie chciałbym żeby zniknęły te drewniane podpory, są dość ciekawym rozwiązaniem architektonicznym, jednym z elementów charakterystycznych starej galerii, a kontrast z nową częścią nie będzie psuł estetyki, urozmaici wnętrze 
"Rzecznik MZD zapowiada, że mimo protestów inwestycja zostanie zrealizowana."
- tomasz2719
- Ranga: Kierownik budowy ;)
Echo blisko
Nie ma żadnych opóźnień na budowie Galerii Echo, której otwarcie przewidziano na sierpień przyszłego roku. – Teraz trwają prace związane z konstrukcją i pokryciem dachu. Wewnątrz prowadzone są roboty instalacyjne, rozpoczął się montaż świetlików, nanoszona jest elewacja na ścianę południową. Harmonogram prac przewiduje, iż zamknięcie budynku w stanie surowym nastąpi do końca października – mówi Wojciech Gepner, specjalista ds. public relations Galerii Echo. Przypomnijmy, że koszt całej inwestycji to około 200 mln zł, a długość przewodów wykorzystanych w galerii wynosi, bagatela, 100 km.
http://www.um.kielce.pl/gfx/kielce/file ... 4_2010.pdf
Nie ma żadnych opóźnień na budowie Galerii Echo, której otwarcie przewidziano na sierpień przyszłego roku. – Teraz trwają prace związane z konstrukcją i pokryciem dachu. Wewnątrz prowadzone są roboty instalacyjne, rozpoczął się montaż świetlików, nanoszona jest elewacja na ścianę południową. Harmonogram prac przewiduje, iż zamknięcie budynku w stanie surowym nastąpi do końca października – mówi Wojciech Gepner, specjalista ds. public relations Galerii Echo. Przypomnijmy, że koszt całej inwestycji to około 200 mln zł, a długość przewodów wykorzystanych w galerii wynosi, bagatela, 100 km.