Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
-
michau
- michal_ck
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
MPZP właśnie się tworzy i z tego co mi wiadomo ma to być teren przeznaczony pod "szkolnictwo wyższe", więc właściciel będzie niejako zobligowany do jego sprzedaży , zamiany (lub wywłaszczenie).Boss pisze:tyle tylko że ten kawał terenu po środku to tereny prywatne niestety. a co gorsze podejrzewam że nie ma dla nich żadnego planu zagospodarowania wiec prędzej doczekamy się tam skupu złomu, składu budowlanego czy szrotu niż szklanych domów
1. Zastępca Przewodniczącego Komisji Rewizyjnej SKI
2. Koordynator ds. zieleni miejskiej
3. Koordynator ds. zagospodarowania os. Dąbrowa II
2. Koordynator ds. zieleni miejskiej
3. Koordynator ds. zagospodarowania os. Dąbrowa II
Kielce, dnia 13 maja 2010 r.
Znak: AU.I.73311-2-3/10
Obwieszczenie
(...)
Prezydent Miasta Kielce
podaje do wiadomości, że zostało wszczęte postępowanie w sprawie o ustaleniu lokalizacji inwestycji celu publicznego polegającej na budowie:
budynku Centrum Komunikacji Medialnej i Informacji Naukowej oraz budynku Instytutu Filologii Polskiej i Instytutu Historii wraz z niezbędną infrastrukturą techniczną, w ramach zespołu obiektów dydaktycznych na terenie „B” Campusu Uczelnianego Uniwersytetu Humanistyczno-Przyrodniczego Jana Kochanowskiego w Kielcach, na części działek nr nr 188/5, 187/10 i 187/9 obręb 0012 przy ul. Świętokrzyskiej w Kielcach.
- sueno
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Mam nadzieję, że dobrze wklejam
Z dzisiejszego spacerku:
Już się pogubiłem w tych inwestycjach UJK. Jak coś to przenieście foty gdzie trzeba

Kampus - budynek G (etap II) - sekcja B', C', D wykonawca Budimex

Kampus - budynek G (etap II) - sekcja G Wykonawca POL-AQUA

Kampus - Centrum Języków Obcych Wykonawca Skanska
Kampus - Biblioteka Główna i Uniwersyteckie Centrum Danych Wykonawca Skanska
Już się pogubiłem w tych inwestycjach UJK. Jak coś to przenieście foty gdzie trzeba

Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany