MZD Kielce - Modernizacja płyty Rynku
A od placu Artystów do Zamkowej (wzdłuż Staszica) też?MeehoweCK pisze:Z tego co wiem, będzie wymieniona nawierzchnia alejek (i być może oświetlenie). Cały ciąg od Placu NMP do Placu Artystów ma mieć zbliżony charakter. Z tą różnicą, że na Wzgórzu Zamkowym pozostanie dużo zieleni.
Nie należy lekceważyć drobnostek, bo od nich zależy doskonałość (Michał Anioł)
- MeehoweCK
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Wydaje mi się, że też, ale to tylko moje domysłyRZ pisze:A od placu Artystów do Zamkowej (wzdłuż Staszica) też?MeehoweCK pisze:Z tego co wiem, będzie wymieniona nawierzchnia alejek (i być może oświetlenie). Cały ciąg od Placu NMP do Placu Artystów ma mieć zbliżony charakter. Z tą różnicą, że na Wzgórzu Zamkowym pozostanie dużo zieleni.
Ambicja to coś co prowadzi ludzkość do postępu, a ludzi do depresji
- michal_ck
Toruń- Pl. Rapackiego (fontanna bije rekordy popularności w mieście, dzieciaki latają między wodotryskami, ludzie mają możliwość dotknąć i poczuć na własnej skórze fontannę. Fajna rzecz, której mi w CK brakuje. Przy fontannie można było spotkać setki ludzi, a szczególnie wieczorową porą, ponieważ wtedy właśnie wodotryski emitowały wraz z wodą także zmieniającą się paletę barw, co widać na poniższych zdjęciach. Kto nie był, niech żałuje- MAŁA RZECZ A CIESZY.

Przetarg nieograniczony - Przebudowa ul. Orlej i Koziej w Kielcach wraz z rozbiórką fontanny na Rynku i pracami archeologicznymi
2 września 2008r. Miejski Zarząd Dróg ogłosił przetarg nieograniczony pn: "Przebudowa ul. Orlej i Koziej w Kielcach wraz z rozbiórką fontanny na Rynku i pracami archeologicznymi".
Zakres zamówienia obejmuje m.in.: przebudowę i zmianę ukształtowania ulicy Orlej i Koziej z niezbędną infrastrukturą, budowę oświetlenia, przebudowę linii kablowej SN i teletechniki, przebudowę i budowę kanalizacji deszczowej, wyburzenie istniejącej fontanny na płycie Rynku, nadzór archeologiczny i badania archeologiczne.
Otwarcie ofert: 25.09.2008r.
Zakończenie robót: 31.05.2009r.
O ile przetarg zostanie rozstrzygnięty to wkrótce pożegnamy się z fontanną.
2 września 2008r. Miejski Zarząd Dróg ogłosił przetarg nieograniczony pn: "Przebudowa ul. Orlej i Koziej w Kielcach wraz z rozbiórką fontanny na Rynku i pracami archeologicznymi".
Zakres zamówienia obejmuje m.in.: przebudowę i zmianę ukształtowania ulicy Orlej i Koziej z niezbędną infrastrukturą, budowę oświetlenia, przebudowę linii kablowej SN i teletechniki, przebudowę i budowę kanalizacji deszczowej, wyburzenie istniejącej fontanny na płycie Rynku, nadzór archeologiczny i badania archeologiczne.
Fontanny nie ma co żałować, chyba tylko studenci ją polubili (słynne kąpiele poczas Juwenaliów).herne pisze:Przetarg nieograniczony - Przebudowa ul. Orlej i Koziej w Kielcach wraz z rozbiórką fontanny na Rynku i pracami archeologicznymi
Termin zakończenia robót jaki podałeś to chyba żart albo pomyłka?
- sueno
- Kontakt:
Michal K: http://inwestycje.jupiter.superhost.pl/ ... 5946#55946
pk5: przesadzasz z tymi przecinkami
Nie ma aż takiej tragedii 
herne: Paweł podałbyś źródło bo wujek google nie może znaleźć twojego niusa
Strona UZP tez nie działa
EDYTA: pk5: Nic nie policzysz bez przeczytania ogłoszenia
Nie sil się
Za dużo niewiadomych 
pk5: przesadzasz z tymi przecinkami
herne: Paweł podałbyś źródło bo wujek google nie może znaleźć twojego niusa
EDYTA: pk5: Nic nie policzysz bez przeczytania ogłoszenia
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
- sueno
- Kontakt:
pk5: Znaczy jesteś Zamawiającym czy Wykonawcą?
A ja ci powiem że ani jednym ani drugim skoro nie wiesz ile jest czasu na protest i ewentualne odwołanie i czy w ogóle ono przysługuje 
Bez przeczytania treści ogłoszenia nie wiesz jaka jest wartość zamówienia i jakie środki ochrony prawnej przysługują Wykonawcy więc terminu nie policzysz
Zauffffaj mi ufff uffff 
Jak wstanie strona UZP to podam linka do ogłoszenia
EDYTA: A jak jesteś taki dobry z matmy to potrzebuję wzoru na limes inferior do mojego avatara
Bez przeczytania treści ogłoszenia nie wiesz jaka jest wartość zamówienia i jakie środki ochrony prawnej przysługują Wykonawcy więc terminu nie policzysz
Jak wstanie strona UZP to podam linka do ogłoszenia
EDYTA: A jak jesteś taki dobry z matmy to potrzebuję wzoru na limes inferior do mojego avatara
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl