Nie o to. Choć zwróć uwagę, że darek pisał o 2-3 paskudnych budach. A nie zależy nam chyba na nieciekawej architekturze. Powstaje ona jednak i chyba dobrze, że jest to skumulowane w jednym miejscu, bo szpeci tylko jeden obszar miasta.gaki pisze:Chyba nie o to nam chodzi, żeby były takie rejony do omijania.Jezpir pisze:Przynajmniej wiadomo, który rejon miasta omijać.
Kielce - Wielki plac budowy
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
- Jezpir
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Jeżpir
- gaki majster
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- Kontakt:
Dzisiaj w echu jest podsumowanie ostatnich obrad rady miasta, oprocz podatkow, najwazniejsze sa trzy plany zagospodarowania przestennego.
Zostaly podane pewne szczegoly co do tego hotelu przy targach: zmiany do planu zostaly przygotowane pod konkretnego inwestora, nowy plan umozliwia budowe 120 metrowego hotelu
Jezeli rzeczywiscie bedzie miec 120m to chyba wszyscy beda mocno pozytywnie zaskoczeni no i chyba na zapowiadanych 30 pietrach sie nie skonczy...
Wydaje mi sie ze juz czas zalozyc nowy temat dla tej inwestycji, bo realizacja wydaje sie coraz bardziej pewna.
Zostaly podane pewne szczegoly co do tego hotelu przy targach: zmiany do planu zostaly przygotowane pod konkretnego inwestora, nowy plan umozliwia budowe 120 metrowego hotelu
Jezeli rzeczywiscie bedzie miec 120m to chyba wszyscy beda mocno pozytywnie zaskoczeni no i chyba na zapowiadanych 30 pietrach sie nie skonczy...
Wydaje mi sie ze juz czas zalozyc nowy temat dla tej inwestycji, bo realizacja wydaje sie coraz bardziej pewna.
- gaki majster
- Kontakt:
- MeehoweCK
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Myślę, że jeśli informacje te są prawdziwe, to w Kielcach zagości jakaś duża sieć hotelowa typu Sheraton czy Hilton. Jakoś nie bardzo potrafię sobie wyobrazić, żeby ktoś nie mający dotychczas doświadczenia w tego typu inwestycjach zdecydował się na budowę takiego giganta akurat w Kielcach.
Ambicja to coś co prowadzi ludzkość do postępu, a ludzi do depresji
Mysle,ze ze wzgledu na samych gosci targowych taki hotel moze jak najbardziej powstac w Kielcach.
Marriott w Warszawie ma ok 150m i 30 pieter?
120m o wlasnie ok 25 pieter.Kiba69 pisze: Jezeli rzeczywiscie bedzie miec 120m to chyba wszyscy beda mocno pozytywnie zaskoczeni no i chyba na zapowiadanych 30 pietrach sie nie skonczy...
Marriott w Warszawie ma ok 150m i 30 pieter?
-
msz1
Spokojne koledzy bo trochę się zapędzacie. To, że powstanie plan zag. pozwalający na budowę 120m hotelu nie znaczy że takowy powstanie, a jeszcze Hilton w Kielcach, zupełnie tego nie widzę, wyobrażam sobie za to komentaż lekomina.MeehoweCK pisze:Myślę, że jeśli informacje te są prawdziwe, to w Kielcach zagości jakaś duża sieć hotelowa typu Sheraton czy Hilton. Jakoś nie bardzo potrafię sobie wyobrazić, żeby ktoś nie mający dotychczas doświadczenia w tego typu inwestycjach zdecydował się na budowę takiego giganta akurat w Kielcach.
P.S. I ciekaw jestem czy ci z Hiltona umieją liczyć?
msz1 pisze:Spokojne koledzy bo trochę się zapędzacie. To, że powstanie plan zag. pozwalający na budowę 120m hotelu nie znaczy że takowy powstanie, a jeszcze Hilton w Kielcach, zupełnie tego nie widzę, wyobrażam sobie za to komentaż lekomina.MeehoweCK pisze:Myślę, że jeśli informacje te są prawdziwe, to w Kielcach zagości jakaś duża sieć hotelowa typu Sheraton czy Hilton. Jakoś nie bardzo potrafię sobie wyobrazić, żeby ktoś nie mający dotychczas doświadczenia w tego typu inwestycjach zdecydował się na budowę takiego giganta akurat w Kielcach.
P.S. I ciekaw jestem czy ci z Hiltona umieją liczyć?
To w jakim celu by zmieniali plan zagospodarowania dla tego miejsca?
- MeehoweCK
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Hilton chce mieć w ciągu najbliższych lat 8 hoteli w Polsce.
Moim zdaniem tak wysoki hotel byłby sam w sobie reklamą. Dla osób przejeżdżających obwodnicą będzie doskonale widoczny i podświadomie narzuca myślenie jakby był jedynym hotelem w mieście (bo jedynym widocznym bez specjalnego wpatrywania się).
Moim zdaniem tak wysoki hotel byłby sam w sobie reklamą. Dla osób przejeżdżających obwodnicą będzie doskonale widoczny i podświadomie narzuca myślenie jakby był jedynym hotelem w mieście (bo jedynym widocznym bez specjalnego wpatrywania się).
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2007, o 23:40 przez MeehoweCK, łącznie zmieniany 1 raz.
Ambicja to coś co prowadzi ludzkość do postępu, a ludzi do depresji
-
maju
- Kontakt:
wysokie hotele w Kielcach...
...powiem szczerze, wolałbym wiele małych hoteli niż kilka kolosów , które zmonopolizują obsługe targów, to stworzyłoby wg mnie sympatyczniejszy klimat w mieście, podejrzewam też, że przy dużej i zróżnicowanej ofercie poziom usług byłby wyższy
-
msz1
No właśnie, jeszcze do tego to miejsce, post przemysłowa dzielnica.MeehoweCK pisze:Hilton chce mieć w ciągu najbliższych lat 8 hoteli w Polsce.