Miałem okazję kilka razy tam być w godzinach szczytu i owszem zatłoczone, ale miejsce zawsze się znalazło.ice pisze:Dzis sa tam dwa duze parkingi, zachecam sprobowac tam zaparkowac w godz 8-17, ciezka sprawa.
Wybacz, ale trochę rozbawiło mnie to zdanie. Co znaczy nie satysfakcjonujeice pisze:Druga rzecz, co poniektorzy codziennie parkuja na rynku, mnie tez sie zdarzy parkowac tam piec razy w tygodniutakze parking na solnej mnie raczej nie satysfakcjonuje.
A ul. Solna to nie ścisłe centrumice pisze:Takze parking w scislym centrum musi powstac
We wcześniejszym poście zasugerowałem parking wielopoziomy przed UW. Kilka godzin później Jurek dodał informacje, że jest szansa na taki projekt co bardzo mnie ucieszyło.
Moja wizja
- parking wielopoziomowy przy UW,
- parking wielopoziomowy przy ul. Solnej,
- parging wielopoziomowy przy ul. Czarnowskiej,
- z czasem jak znajdą się pieniądze i będzie taka potrzeba parking podziemny przed UM,
- pozostaje ogromny Plac Wolności, jak znajdą się środki i potrzeba to również parking podziemny,
- gdyby tego było mało, parking wilopoziomowy przy żółtym wieżowcu przy ul. Targowej.
Jurek, ja dlatego wykluczyłem możliwość postawienia parkingu w "trójkącie bermudzkim" i jednocześnie wskazałem lokalizację po drugiej stronie ulicy przed UW, gdzie nie ma możliwości postawienia czegoś innego niż właśnie parking.autor pisze:Terenu przy IX Wiekow szkoda dla takiej inwestycji