Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1
Becher - ul. Wojewódzka 19
Nowa inwestycja . 32 mieszkania , 2600zł netto/m2
http://www.gis.kielce.eu/geoportal_tool ... p?link=809
Diamir
-
rafio
becher.sc sady wojewódzka
prawdopodobnie wstrzymana bo zwolnili architekta miejskiego który wydał decyzję o budowie a wplanie przestrzennym można wybudować tylko domy jednorodzinne i podobno przebiega gazociąg
-
AZ
Wojewódzka
Inwestycja nie została wstrzymana. Z pewnych źródeł wiem, że inwestor na dniach dostanie decyzję o warunkach zabudowy. A jak będziesz czytać słowo ludu i artykuły pani AB, to będziesz pisać głupoty o gazociągu i o zwolnieniu architekta miejskiego. Jeśli już coś piszesz na tym forum to człowieku pomyśl trochę!
no wlasnie...nikt nie zauwazyl,ze w artykule w Slowie bylo mnostwo bledow np. smiesznie podkreslony temat gazociagu, ktory wg planu inwestora i tak mial byc przeniesiony. Az zal sie wypowiadac. Ja trzymam kciuki za realizacje tej inwestycji,bo przynajmniej ma ciekawą architekture.
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2006, o 22:51 przez Autor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MarekT
-
Gość
drożyzna
A mnie ceny tak przestraszyły,że zastanawiam się czy się przenosić do Kielc . ALbo kupić klitkę albo zapłacić za coś zaciągniętym kredytem co według mnie nie jest tyle wart nie bardzo mi sie uśmiecha.
Chyba,że kupić działkę w jakimś Zagnańsku i postawić niewielki domek.Trudu dużo więcej ale efekt nieporównywalnie lepszy przy prawdopodobnie miejszym nakładzie finansowym . Oczywiście z poprawką na wykończenie które w zalezności od standardu różnie się kształtuje ale tak samo jest i z mieszkaniem.
Chyba,że kupić działkę w jakimś Zagnańsku i postawić niewielki domek.Trudu dużo więcej ale efekt nieporównywalnie lepszy przy prawdopodobnie miejszym nakładzie finansowym . Oczywiście z poprawką na wykończenie które w zalezności od standardu różnie się kształtuje ale tak samo jest i z mieszkaniem.
-
Gość
Dzwoniłem dziś do biura Becher SC... Inwestycja jest wstrzymana, do czasu rozwiązania sprawy w sądzie, którą firmie założyli sąsiedzi tego planowanego bloku. Jeśli do końca marca sprawa się nie rozwiąże i rozprawy będą odkładane firma zrezygnuje w ogóle z tej inwestycji.
A mieszkania w większości już porezerowane, trochę jeszcze zostało, ale głównie na parterze.
A mieszkania w większości już porezerowane, trochę jeszcze zostało, ale głównie na parterze.
Debile...mieszkancy czasami nie myślą
Inwestor cierpi, miasto cierpi... uroda cierpi 
przypominam o wpisywaniu nazwy piszącego
przypominam o wpisywaniu nazwy piszącego
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2006, o 22:53 przez Autor, łącznie zmieniany 1 raz.