Galeria Echo – sklepy, wydarzenia nieinwestycyjne
Moderatorzy: Autor, sueno, Daniel, Sirek1
- GooDek_238
Nie wiem czy ktoś pisał, ale dziś koło rotundy montowano ławeczki i troszkę zieleni się pojawiło.
Nad wejściem na Świętokrzyskiej zamontowano już 3 szyldy: C&A, Reserved i Answers.com (?). Do Świętokrzyskiej jeszcze dodam, że dziś dopieszczano elewacje.
Aleja Solidarności: panie i panowie myli szyby ; )
Nad wejściem na Świętokrzyskiej zamontowano już 3 szyldy: C&A, Reserved i Answers.com (?). Do Świętokrzyskiej jeszcze dodam, że dziś dopieszczano elewacje.
Aleja Solidarności: panie i panowie myli szyby ; )
- Robert-Kowal
- Kontakt:
- MeehoweCK
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
ciekawski, co to jest za zdanie? Nic z niego nie rozumiem.ciekawski pisze:A to pewne że almi dekor nie bedzie bo miało być i co z duką bo chyba miała być w obecnym reserved a tu lipa szkoda wie ktoś może coś pewnego co do tych sklepów.
Ambicja to coś co prowadzi ludzkość do postępu, a ludzi do depresji
- bender
- Ranga: Kierownik budowy ;)
Powinno być IMO tak:MeehoweCK pisze:ciekawski, co to jest za zdanie? Nic z niego nie rozumiem.
Zawsze mógł napisać np. bez spacji.A to pewne że Almi Dekor nie bedzie? Bo miało być? I co z Duką? Bo chyba miała być w obecnym reserved a tu lipa. Szkoda. Wie ktoś może coś pewnego co do tych sklepów? Może choć w koronie się pojawią?
Stowarzyszenie Blokujemy Kieleckie Inwestycje by T. Sayor
wczoraj krążyłem w godzinach 15-16 w okolicy GE i z ciekawości zajrzałem do środka a tam pustki jakich nie widziałem w ogóle ludzi nie było dużo sklepów było pozamykanych z informacją o przenosinach do nowej części nie wiem jak w Go sport ale w smyku były puste półki choć to co jeszcze nie było spakowane można było kupić w nawet dobrych cenach
Nie podpisane sklepy to powierzchnia nie wynajęta.Robert-Kowal pisze:Kino ma zostać otwarte na jesieni:
http://www.kino5dextreme.pl/
Poza tym są jeszcze sklepy nie podpisane
Scyzoryk Scyzoryk tak na mnie wołają....
- Robert-Kowal
- Kontakt:
- Adasiek CK
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)