RUDERY - wyburzenia, rozbiórki
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
To jeszcze dorzucę że pół chatki znikło oraz to że ten człowiek miał niesamowitą graciarnię na podwórku jak można żyć w takich warunkach. Została połowa do wyburzenia. Oraz ciekawe co zrobią z tymi straszliwymi chaszczami w tamtym terenie. Powinni wszystko wyciąć oraz posiać piękny trawnik. Te chaszcze bardzo źle świadczą o tym rejonie.
-
baux
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Sienkiewicza 76
http://i3.fmix.pl/fmi1098/333e842e001bcee84ca84968
Co waszym zdaniem powinno się stać z tym oto budynkiem, chyba najbrzydszym ze stojących obecnie przy "Sienkiewce"?
Co waszym zdaniem powinno się stać z tym oto budynkiem, chyba najbrzydszym ze stojących obecnie przy "Sienkiewce"?
Re: Sienkiewicza 76
Powinien zostać wyremontowany?baux pisze:http://i3.fmix.pl/fmi1098/333e842e001bcee84ca84968
Sorry, ale zadałeś pytanie retoryczne...
Kiedyś juz pytałem na forum kto jest jego właścicielem i dalej szczerze pisząc nie wiem. A przeciez wszystko zalezy od właściciela - nie jest to rozpadająca się rudera wymagająca nakazu rozbiórki...
Nie należy lekceważyć drobnostek, bo od nich zależy doskonałość (Michał Anioł)
-
Boss
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
fajnie gdyby vis a vis tego budynku na parkingu hotelu łysogóry wybudowano też jakiś obiekt(podobno było to w planach ale... jednak nic z tego).
natomiast wyżej wspomniany budynek nadaję się do kapitalnego remontu, estetyczna nowoczesna elewacja z klasą i nic mu na pewno nie będzie brakować.
przekonałem się po paru modernizacjach (również w Kielcach!) że aby zrobić coś z niczego wcale nie trzeba od razu wyburzeń
bardzo mi się za to nie podoba tuż obok ta goła ściana budynku w którym mieści sie era. szkoda że ten budynek nie jest narożny
natomiast wyżej wspomniany budynek nadaję się do kapitalnego remontu, estetyczna nowoczesna elewacja z klasą i nic mu na pewno nie będzie brakować.
przekonałem się po paru modernizacjach (również w Kielcach!) że aby zrobić coś z niczego wcale nie trzeba od razu wyburzeń
bardzo mi się za to nie podoba tuż obok ta goła ściana budynku w którym mieści sie era. szkoda że ten budynek nie jest narożny
CK|PL|EU