Rewitalizacja Środmieścia Kielc - ul. Warszawska
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Mistrzowie parkowania tylko czekali, aż w końcu będą mogli popisać się umiejętnościami...
Wierzę, że to nie będzie tak wygladać po otwarciu ulicy...

Jednak nabardziej chyba, popisali się pracownicy kieleckej firmy zajmującej się znakowaniem dróg. Wiadomo jakiej...
Nie ma lipy! Estetyka przede wszystkim!

Znaków jest oczywiście więcej niż ten jeden okaz...
Znów montaż po kielecku - na latarniach! Nie można jak w cywilizacji - na słupkach?
Ponadto panowie montażyści, wykazują się niezwykłą wyobraźnią przy uzbrajaniu znaków w elemety do mocowania.
Ci ludzie, kładą znaki powierzchnią z folią odblaskową bezpośrednio na kostce brukowej! Przy montażu ww. elementów znak się rusza i ostre krawędzie kostki brukowej uszkadzają go.
Przyjrzyjcie się znakom na Rynku!
Teraz już wiem skąd tyle zadrapań i uszkodzeń folii na nowiutkich znakach.
Niedbalstwo, które nie mieści się w głowie!
Wierzę, że to nie będzie tak wygladać po otwarciu ulicy...

Jednak nabardziej chyba, popisali się pracownicy kieleckej firmy zajmującej się znakowaniem dróg. Wiadomo jakiej...
Nie ma lipy! Estetyka przede wszystkim!

Znaków jest oczywiście więcej niż ten jeden okaz...
Znów montaż po kielecku - na latarniach! Nie można jak w cywilizacji - na słupkach?
Ponadto panowie montażyści, wykazują się niezwykłą wyobraźnią przy uzbrajaniu znaków w elemety do mocowania.
Ci ludzie, kładą znaki powierzchnią z folią odblaskową bezpośrednio na kostce brukowej! Przy montażu ww. elementów znak się rusza i ostre krawędzie kostki brukowej uszkadzają go.
Przyjrzyjcie się znakom na Rynku!
Teraz już wiem skąd tyle zadrapań i uszkodzeń folii na nowiutkich znakach.
Niedbalstwo, które nie mieści się w głowie!
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
W ogóle znów zaczyna się syf z parkowaniem na Warszawskiej.
Miejsc dla TAXI jest 3, stoi 6 taksówek w poprzek.
Miejsc dla niepełnosprawnych jest 1, zaparkowane na tym miejscu 3 samochody, w tym jedna taksówka.
Pomiędzy postojem TAXI a miejscem dla niepełnosprawnych, zaparkowany samochód.
Dalej przy sklepie obówniczym, bliżej IX Wieków, kolejny chaos i parkujące samochody poza wyznaczonymi miejscami.
Nie wiem czy te miejsca parkinkowe są już ukończone.
Może przydałyby się tam jakieś słupki ograniczające samowolkę?
Tragedią zupełną jest wyznaczenie miejsc parkingowych przy Delikatesach. Nie wiem kto wpadł na taki idiotyczny pomysł...
Przecież w odległości 200m jest Parking Centrum!

Co z tego że max. czas postoju to 15 min.
Nawet jeśli ktoś będzie przestrzegał tych 15 min to i tak cały czas będą tam stały samochody - będzie odjeżdzał jeden, a przyjeżdżał następny.
Miejsc dla TAXI jest 3, stoi 6 taksówek w poprzek.
Miejsc dla niepełnosprawnych jest 1, zaparkowane na tym miejscu 3 samochody, w tym jedna taksówka.
Pomiędzy postojem TAXI a miejscem dla niepełnosprawnych, zaparkowany samochód.
Dalej przy sklepie obówniczym, bliżej IX Wieków, kolejny chaos i parkujące samochody poza wyznaczonymi miejscami.
Nie wiem czy te miejsca parkinkowe są już ukończone.
Może przydałyby się tam jakieś słupki ograniczające samowolkę?
Tragedią zupełną jest wyznaczenie miejsc parkingowych przy Delikatesach. Nie wiem kto wpadł na taki idiotyczny pomysł...
Przecież w odległości 200m jest Parking Centrum!

Co z tego że max. czas postoju to 15 min.
Nawet jeśli ktoś będzie przestrzegał tych 15 min to i tak cały czas będą tam stały samochody - będzie odjeżdzał jeden, a przyjeżdżał następny.
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba