wiec czasem trzeba posprzatac po "dyskusji"
Forum
Moderator: Autor
- sueno
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Forum nie działa... A w zasadzie można opisać sposób działania o tej porze jako TRAGEDIA... Wylogowywuje, nie można wejść w wątki, wyświetla puste strony etc.
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
bez zmian... mysle, ze superhost cos sciemnia. Jakie zmiany wprowadzili, ze noca forum chodzi zle? Oni bardzo dobrze wiedza co jest przyczyna.Autor pisze:To testujemy...Superhost pisze:Witam,
wprowadziliśmy drobne zmiany,
proszę sprawdzić czy problem nadal występuje.
Pozdrawiam,
Dział Techniczny, SuperHost.pl s.c.
- Tomek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
To, że forum nie zapamietuje przeczytanych tematow i pozniej wszystkie zaznaczenia znikaja to jego najwiekszy minus. Proszę, apeluje o wgranie nowszej wersji, w której nie byłoby z tym problemów. Nie czytałem forum kilka dni. Nie wchodziłem tu też dlatego bo nie chciałem stracić zaznaczonych nie czytanych tematów (gdybym się zalogował i przeczytał tylko część postów z powodu braku czasu to reszta póżniej odznaczyłaby się). Dziś zacząłem w końcu czytać i nagle tragedia... Nie zauważyłem, że komputer nie jest podłączony do prądu i w pewnym momencie bateria się wyczerpała. Nie muszę mówić, że wszsytkie zaznaczenia przepadły. Jest to strasznie wku.... Loguje się na różne fora i nigdzie nie ma z tym problemu. Jeszcze raz zwracam się z prośbą o zainstalowanie nowoczesnej wersji forum...
- sueno
- Kontakt:
znów się forum krzaczy i nie pamięta hasła 
- sueno
- Kontakt:
Da radę wyłączyć anty-floda żeby nie pojawiał się komunikat
? To już nie chodzi o samo pisanie tylko o to, że poprawiając posta pojawia się ten komunikat co jest irytująceNie możesz wysłać nowego postu tak szybko po poprzednim, zaczekaj chwilę i spróbuj ponownie
- Jarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Dokładnie z tego samego powodu nie było mnie jakiś czas. Bo jak mam ochotę przerobić jakiś temat, zaloguje się i trace odznaczenia których jeszcze nie przeczytałem. Dziś pewnie będzie to samo, a dopiero zacząłem nadrabiac zaległości. Sz.P. ADMINIE do roboty!!!!Tomek pisze:Nie czytałem forum kilka dni. Nie wchodziłem tu też dlatego bo nie chciałem stracić zaznaczonych nie czytanych tematów (gdybym się zalogował i przeczytał tylko część postów z powodu braku czasu to reszta póżniej odznaczyłaby się).
Kielce - tu jest moje miejsce, tu jest mój dom.