www.inwestycje.kielce.pl
Moderator: Autor
Dnia 09.01.2007 od godziny 00:00 do godziny 07:00 może dojśc do zakłóceń w dostępie do usług, a nawet ich całkowita niedostępność. Jesteśmy zmuszeni do zdiagnozowania pracy serwera, w ostatnim czasie zaobserwowaliśmy podejrzane zachowanie macierzy danych. Nasze działania mają na celu eliminacje problemów, aby uniknąć poważnych awarii.Tomek pisze:A czym to jest spowodowane?
Za utrudnienia serdecznie przepraszamy.
Dziękujemy,
SuperHost.pl s.c.
Moze warto by sie zastanowic nad zrobieniem na stronce dobrego informatora o kieleckich hotelach. Przegadalem ostatnio informacje w internecie o hotelach w naszym miescie i nigdzie nie znalazlem nic sensownego. Jedynie na stronie TK jest jakas lista, tyle ze nie jest ona aktualizowana (nie ma na niej nawet Qubusa), a pozatym znajduja sie tam hotele z calego wojewodztwa - np Gromada Ostrowiec Św.
Najlepiej bylo by zrobic odzielny adres takiej strony np www.kielce.hotele.prv.pl (lub samo pl. tyle ze trzeba by placic za domene), bylo by to duze ulatwienie dla wszystkich ktorzy chca znalesc w naszym miescie nocleg. W tej chwli wszyscy sa skazani na marne wszukiwarki noclegow w ktorych wyskakuja jedynie 2/3 hotele.
Najlepiej bylo by zrobic odzielny adres takiej strony np www.kielce.hotele.prv.pl (lub samo pl. tyle ze trzeba by placic za domene), bylo by to duze ulatwienie dla wszystkich ktorzy chca znalesc w naszym miescie nocleg. W tej chwli wszyscy sa skazani na marne wszukiwarki noclegow w ktorych wyskakuja jedynie 2/3 hotele.
- MeehoweCK
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
mam nadzieję, że niedługo ruszy nowy portal
Oficjalnie strona będzie prowadzona przez Stowarzyszenie Kieleckie Inwestycje, nieoficjalnie - przeze mnie. Projekt jest w trakcie realizacji, ale nieco przystopowałem ostatnio ze względu na maturę. Informacja w dwóch językach o targach, restauracjach, wypożyczalniach samochodów, miejscach rozrywki, zabytkach, atrakcjach turystycznych i przede wszystkim jak sama nazwa wskazuje - o hotelach. Wszystko to opatrzone szczegółowymi mapkami dojazdowymi, zdjęciami i w (moim skromnym zdaniem) całkiem ładnej kompozycji graficznej.
Przy okazji mam wielką prośbę do wszystkich: jakby ktoś miał ładne zdjęcia (tutaj moja delikatna sugestia do Oskara, Grzegorza i cm'a) lub po prostu jakiś ciekawy pomysł na tę stronę, proszę o priv. Mam nadzieję, że portal będzie najlepszą dotychczasową prezentacją hoteli w naszym mieście i okolicach, a co za tym idzie - dobrą reklamą dla nich i dla całego miasta...
Przy okazji mam wielką prośbę do wszystkich: jakby ktoś miał ładne zdjęcia (tutaj moja delikatna sugestia do Oskara, Grzegorza i cm'a) lub po prostu jakiś ciekawy pomysł na tę stronę, proszę o priv. Mam nadzieję, że portal będzie najlepszą dotychczasową prezentacją hoteli w naszym mieście i okolicach, a co za tym idzie - dobrą reklamą dla nich i dla całego miasta...
Ostatnio zmieniony 8 maja 2007, o 22:59 przez MeehoweCK, łącznie zmieniany 1 raz.
Ambicja to coś co prowadzi ludzkość do postępu, a ludzi do depresji