Zareklamowanie obiadów czwartkowych i wieczorów angielskich
Moderatorzy: sueno, Daniel, Cyniczny Optymista
- sueno
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Tak [OT] wtrące 
adres czwartkowe.pl można fajnie rozwinąć jako: CZyWARTkOWE.PoLsce ?
a jakby wykupić domenę czwartkowe.tk to wychodziłoby: CZyWARTkOWE.TK ?
czyli czy warto w Kielcach?
A w ogóle adres czwartkowe.tk byłby bardziej klimatyczny
Tak jakby Kielce miały własną domenę 
P.S. Nie nie piłem nic dzisiaj
Tylko mineralkę 
adres czwartkowe.pl można fajnie rozwinąć jako: CZyWARTkOWE.PoLsce ?
a jakby wykupić domenę czwartkowe.tk to wychodziłoby: CZyWARTkOWE.TK ?
P.S. Nie nie piłem nic dzisiaj
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
Czemu www.czwartkowe.pl a nie czwartkowe.pl
Zauważyłem, że wiele razy, gdy ktoś się spyta o naszą stronę i odpowiadamy "czwartkowe.pl" to nie bardzo łapie, szczególnie chodzi mi o osoby, które nie wychowały się w epoce internetu. Dla nich lepiej brzmi jak mówimy: www.czwartkowe.pl
i dlaczego adres się dubluje
W mojej propozycji adres się dubluje, ponieważ czwartkowe.pl w części graficznej nie zawsze jest zauważane, nie rzuca się w oczy.
Wiem to bo podobnie jest z moim projektem plakatu. Przecież tam jest ta grafika i jest strona na niej, a jednak wiele osób po spojrzeniu na niego pytała się "a gdzie strona internetowa", dlatego też tam dołączyłem dodatkowe podpis "więcej na www.czwartkowe.pl".
Reasumując adres strony internetowej z literkami "www" bardziej przemawia do ludzi, niż samo "czwartkowe.pl".
Zauważyłem, że wiele razy, gdy ktoś się spyta o naszą stronę i odpowiadamy "czwartkowe.pl" to nie bardzo łapie, szczególnie chodzi mi o osoby, które nie wychowały się w epoce internetu. Dla nich lepiej brzmi jak mówimy: www.czwartkowe.pl
i dlaczego adres się dubluje
W mojej propozycji adres się dubluje, ponieważ czwartkowe.pl w części graficznej nie zawsze jest zauważane, nie rzuca się w oczy.
Wiem to bo podobnie jest z moim projektem plakatu. Przecież tam jest ta grafika i jest strona na niej, a jednak wiele osób po spojrzeniu na niego pytała się "a gdzie strona internetowa", dlatego też tam dołączyłem dodatkowe podpis "więcej na www.czwartkowe.pl".
Reasumując adres strony internetowej z literkami "www" bardziej przemawia do ludzi, niż samo "czwartkowe.pl".
"Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
- sueno
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
mnie się bardzo podoba napis grupa obiadyczwartkowe i chyba to powinno byc bo chyba na plakacie jest. Dobrze by było pewne stałe elementy zachować
Pozatym wizytówka fajna 

Zależy którą wizytówkę wybierzemy, bo adres mailowy na wizytówce pk5 nie pasuje. U Ja-ck bardziej. Z drugiej strony ogólny adres mailowy musiałby byc pilnowany przez 1 osobę i mógłby być mylący. Podawanie adresu strony na której sa podane maile do poszczególnych osób jest lepszym rozwiązaniemŻabcia pisze:Proponuje głosowanie... z samym napisem OC, z adresem mailowym czy z adresem strony
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2008, o 22:22 przez sueno, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl
- Nowak
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
glosuje z adresem strony, bez podawania maila. w wolne miejsce wpiszesz swoj nr kom tudziez linka do profilu na Naszej Klasie czy inny kontakt ..
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2008, o 22:27 przez Nowak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Cyniczny Optymista
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- Kontakt:
-
Cyniczny Optymista
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- Kontakt:

zostaje ? Mysle ze tak.