Sobotnie porządki 2

Do wyrzucenia, poprawy.

Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Sirek1

Lukasz20

Post autor: Lukasz20 » 11 lipca 2009, o 06:52

Autor pisze:Dlatego, ze sa na poziomie forum gazety wyborczej, a to troche inne miejsce. Wywody Twojego autorstwa niewiele wnosza, atmosfera forum jest inna niz widziana przez Ciebie, dlatego wlasnie.

Imperator - Zbyt dużo "Gwiezdnych Wojen " w dzieciństwie! Ale fajny film , oglądaj do bólu tylko mniej tego potem w życiu codziennym się wczuwaj!!!!

Mnie tam się podoba jak Volumetric z zawziętością odpiera ataki leszczyków z akademika i miłych panów z biur sprzedaży konkurencji.
Zawsze się coś się dzieje a widać , że Facet ma pojęcie w temacie i grzeje z mieczem pod swoim nazwiskiem /BRAWO/ ,
Widać taki wątek /ogólny/ jest bardzo potrzebny :-) np
"Volumetric kontra Predatorzy" he he he he

pozdrawiam
Lukasz

Lukasz20

Post autor: Lukasz20 » 11 lipca 2009, o 06:58

max pisze:dlaczego administrator strony wycina moje posty? Są może kąśliwe, niekiedy z humorem, ale nikogo nie obrażam przecież. Czyżby Kieleckie Inwestycje administrował Volumetric????? I wszystko wycina się co nie jest zgodne z linią jedynie sluszną? Może mi ktoś odpisze co się dzieje?pozdrawiam
"Nie Płacz Mała" , moje też wycinają i nie buczę z tego powodu, jak coś mądrego napiszesz to może nie wytno !

pozdrawiam
Lukasz

max

Post autor: max » 11 lipca 2009, o 08:25

nie płaczę bo nie mam o co... za wami też nie będę płakać chociaż za rok pozostaną tylko dlugi, zrozpaczeni klienci i niedokończona inwestycja... JAGIELOŃSKA POINT i nawet rzeżba Pana Zwolskiego nie pomoże zeby ściągnąć klientów. Chyba że naprawdę obniżycie ceny odpowiadające lokalizacji tzn 1800 zł/m2.Kto jest za?

Awatar użytkownika
T0MIKE
Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 11 lipca 2009, o 08:47

Twoja mamusia jest za, idź i popłacz jej w spódnicę. Może ci kipę wytrze.

Awatar użytkownika
kamilkw

Post autor: kamilkw » 11 lipca 2009, o 09:51

Autorze może zaczniemy równo traktować wszystkich na tym forum?
pletwa

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 11 lipca 2009, o 09:57

Proponuję, żeby kamilkw podał swoje imię i nazwisko i gdzie pracuje, będzie wtedy na równej pozycji ze mną. To samo max, bo inaczej bezkarnie sobie będzie mordę mną wycierał.

ODPOWIEDZ