Sobotnie porządki

Do wyrzucenia, poprawy.

Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Sirek1

Awatar użytkownika
T0MIKE
Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 11 lipca 2009, o 08:45

O mnie się nie martw, panie za mamusiną spódnicą, dam sobie radę, a tobie tylko pozostanie pisanie na forum, bo nic innego pożytecznego przecież nie zrobisz. Idź, poskarż się mamie, że ci tu dowalają i boisz się Mikołaja. :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
kamilkw

Post autor: kamilkw » 11 lipca 2009, o 09:49

TOMIKE nie cwaniakuj :) A może kolega Łukasz20 powie nam czym się zajmuje, bo mam jakieś dziwne wrażenie, ze jest związany w jakiś sposób z Volumetriciem :wink:
pletwa

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 11 lipca 2009, o 09:56

A może niech powie, tylko ciekawe, czy Ty i max też powiecie i ujawnicie nazwiska. Domagasz się takiego samego traktowania wszystkich na forum, to może zacznij od siebie i max też. Wszyscy znają moje imię i nazwisko, a ja tej przyjemności w stosunku do innych nie posiadam, dlaczego tak ma być? Dlatego, że łatwiej jest wtedy komuś dokopać, a jak ja oddam, to płakać do moderatora? No, nie jest to podejście sprawiedliwe...

Lukasz20

Post autor: Lukasz20 » 11 lipca 2009, o 10:03

kamilkw pisze:TOMIKE nie cwaniakuj :) A może kolega Łukasz20 powie nam czym się zajmuje, bo mam jakieś dziwne wrażenie, ze jest związany w jakiś sposób z Volumetriciem :wink:
hue hue hue hue hue , to , że Ktos jest w opozycji z Volumetriciem to nie znaczy , że jest z nim związany /przejrze zaraz w chwili wolnej Twoje posty i zobacze z kim trzymasz :-) potem pokaże żonie / ktora jest po psychologi / i bedziesz mial tak jakbys sie w lustrze przejrzał!
Nie zamierzam się tu tłumaczyć i spowiadać grupie studencików i pseudo Developerów z Kanady lub Maroka, bede wyrażał swoje zdanie i i musisz z Tym żyć i zmagać się na codzień , czym Ty się zajmujesz chłopcze ? he he he

nieustajaco pozdrawiam
Łukasz

Awatar użytkownika
kamilkw

Post autor: kamilkw » 11 lipca 2009, o 10:05

Jaki to problem? Już pare razy wspomniałem na forum, że jestem studentem budownictwa na Politechnice Świętokrzyskiej więc interesuje się tym tematem. Po prostu nie lubie osobistych ataków na forum. Ja do Ciebie osobiście nic nie mam. Znam Cię tak naprawdę tylko z Echa :)
A jeśli chodzi o Ciebie Łukasz po prostu jestem ciekaw dlaczego praktycnie wszystkie posty na forum były napisane w obronie Volumetrica. I na koniec powiem, że ja nic nie mam do tej firmy a nawet podoba mi się jej profesjonalizm i podejście do klienta. Patrze na wszystko niezależnym okiem.
pletwa

Lukasz20

Post autor: Lukasz20 » 11 lipca 2009, o 10:18

kamilkw pisze:Jaki to problem? Już pare razy wspomniałem na forum, że jestem studentem budownictwa na Politechnice Świętokrzyskiej ............I na koniec powiem, że ja nic nie mam do tej firmy a nawet podoba mi się jej profesjonalizm i podejście do klienta. Patrze na wszystko niezależnym okiem.
No to w takim razie Kamilu jezeli Ci sie podoba profesjonalizm TEJ firmy i podejście do klienta i jestes w tzw. miedzyczasie Studentem czyli sie uczysz i kształcisz no to chyba najlepszy przyklad i wykladnia do NAUKI na poziomie profesjonalnym ???? Czyżbym się mylił ?

Z Voluemtric jestem pośrednio zwiazany umową / tzn żona/ kupiła mieszkanie jak już wspominałem więc zależy mi na tym żeby wizerunek TEJ akurat firmy w był w pełni jasny przejrzysty i Uczciwy. Jezeli przyjrzymy sie postom np. zMAXA dojdziemy do wniosku ze to kLESZCZ
poprostu szkoda pisac

pozdrawiam
Lukasz

ODPOWIEDZ