TP czy Netia?

Dla tych, którzy urządzają, remontują i nie tylko.

Moderatorzy: sueno, Sirek1

Awatar użytkownika
michal_ck
Ranga: Menadżer budowy ;)
Posty: 2682
Rejestracja: 18 stycznia 2007, o 00:20
Lokalizacja: Kielce-Dąbrowa

TP czy Netia?

Post autor: michal_ck » 29 marca 2010, o 22:31

Po świętach mam się zdecydować na łącze internetowe. Jak sądzicie, lepiej w TP czy w NETII? Chodzi mi też o awarie i ich naprawy. Jeżeli ma ktoś w Netii proszę, żeby się wypowiedział.
1. Zastępca Przewodniczącego Komisji Rewizyjnej SKI
2. Koordynator ds. zieleni miejskiej
3. Koordynator ds. zagospodarowania os. Dąbrowa II

jasiek
Ranga: Kierownik budowy ;)
Posty: 508
Rejestracja: 21 maja 2006, o 23:10

Post autor: jasiek » 30 marca 2010, o 01:25

jezeli po kablach tepsy to wybierz to co tansze. Tepsa i Netia to taki sam twor i zalatwienie czegokolwiek jest na podobnym poziomie. I pamietaj o tym, ze jak na np w tepsie mogles miec max 1Mbit to wiecej w Netii tez nie uzyskasz.

marcinek
Posty: 2
Rejestracja: 24 marca 2015, o 10:28

Re: TP czy Netia?

Post autor: marcinek » 24 marca 2015, o 10:30

nie polecam ani jednego, ani drugiego ;)

bohun
Posty: 1
Rejestracja: 3 września 2015, o 21:37

Re: TP czy Netia?

Post autor: bohun » 3 września 2015, o 21:39

zdecydowanie, ani jedno ani drugie!!

kluza.marek
Posty: 1
Rejestracja: 28 maja 2016, o 18:09
Lokalizacja: Kielce

Re: TP czy Netia?

Post autor: kluza.marek » 28 maja 2016, o 18:15

Tego typu firmy są jak kleszcz, który wyssie z Ciebie całą krew, a na koniec jeszcze zarazi jakimś paskudztwem.
"Może jestem nikczemnikiem, ale nie socjalistą!" F. Dostojewski
gry kasyno na telefon

ODPOWIEDZ