Logowanie

Odpowiadam na wszystkie sensowne pytania, nie tylko związane z inwestycjami.

Moderator: Autor

Awatar użytkownika
kaggy
Posty: 265
Rejestracja: 2 marca 2006, o 21:13
Lokalizacja: Kielce - Barwinek

Post autor: kaggy » 18 marca 2006, o 12:54

co ne zmienia faktu ze tu jest cos nie halo ;D
ja bym sobie postawil drugie forum testowo, nowe phpbb albo invision albo cokolwiek, wrzucil kopie bazy, i by sie okazalo czy przypadkiem problem z logowaniem i oznaczaniem postow nie jest wynikiem jakiegos bledu przy instalacji forum

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Posty: 11590
Rejestracja: 21 września 2005, o 14:05
Lokalizacja: Bilbało!
Kontakt:

Post autor: Autor » 19 marca 2006, o 00:10

niestety ale poki co drugiego sie nie da postawic, bo mamy limit na bazy i juz wszystkie zajete :)

Awatar użytkownika
Matt
Posty: 112
Rejestracja: 2 października 2005, o 11:28
Lokalizacja: Bilcza/Kielce
Kontakt:

Post autor: Matt » 18 maja 2006, o 19:38

no właśnie Jureczku.. ten problemik z logowaniem już CI kiedys alarmowałem... teraz to mnie za bardzo wkurza... bo chciałbym istnieć ale tak się nie ... przeżyć da się logowanie ale nie pokazywanie postów najnowaszyk to już okropność...

zrób coś z tym, prośba :)

pozdro
Matt

PS.
WRACAM DO GRY.... I ZACZYNAM OD JUTRA ;)

Awatar użytkownika
Krz
Posty: 48
Rejestracja: 8 marca 2006, o 00:52
Kontakt:

Post autor: Krz » 18 maja 2006, o 23:36

Spróbuj metody z profilem, u mnie to działa.
Zaloguj się, zaznacz "zapamiętaj mnie".
Potem wchodzisz na stronę forum klikasz PROFIL i bywa różnie:
albo okienko logowania sie wypełni i klikasz tylko wejdź.
albo klikniesz profil i od razu będziesz zalogowany.

W obu przypadkach są widoczne posty od ostatniej wizyty :)

Awatar użytkownika
Matt
Posty: 112
Rejestracja: 2 października 2005, o 11:28
Lokalizacja: Bilcza/Kielce
Kontakt:

Post autor: Matt » 19 maja 2006, o 08:56

Krz działa :D dzięki... ale i tak trzeba coś z tym zrobić bo tak nei może być :P to już zadanie dla Admina ;)

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Posty: 11590
Rejestracja: 21 września 2005, o 14:05
Lokalizacja: Bilbało!
Kontakt:

Post autor: Autor » 19 maja 2006, o 09:42

Do admina admina :) przekazalem sprawe do administratora z prosba o pomoc, zobaczymy czy przyniesie skutek.

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Posty: 11590
Rejestracja: 21 września 2005, o 14:05
Lokalizacja: Bilbało!
Kontakt:

Post autor: Autor » 21 maja 2006, o 10:33

Sytuacja ma byc monitorowana przez pracownikow technicznych firmy, u ktorej zakupiony zostal serwer.

Awatar użytkownika
CKfan
Ranga: Menadżer budowy ;)
Posty: 4200
Rejestracja: 20 grudnia 2005, o 20:56
Lokalizacja: Kielce os. Jagiellońskie

Post autor: CKfan » 27 maja 2006, o 16:44

http://inwestycje.jupiter.superhost.pl/forum/index.php
przez ten adres działa i nie trzeba się logować, przynajmniej u mnie 8)
Sorry, takiego mamy prezydenta...

Awatar użytkownika
Lukash
Posty: 23
Rejestracja: 7 września 2006, o 00:49
Lokalizacja: Kielce / Warszawa
Kontakt:

Post autor: Lukash » 8 września 2006, o 22:14

Uprzejmie proszę autora o przeczytanie porad spod adresu http://www.phpbb2.pl/faq.php?faq=34 i zastosowanie się do nich, a raz na zawsze znikną problemy z logowaniem.

EDIT:
Sprawa wygląda tak, że aby nie pojawiały się tego typu problemy należy wchodzić z adresu jaki jest podany w polu DOMENA COOKIE przez admina. Dlatego też proszę o przeczytanie przez autora linku wymienionego powyżej, a późniejsze podanie wszystkim użytkownikom tych ustawień. Z góry dziękuję.

Oskar
Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Posty: 1330
Rejestracja: 19 marca 2006, o 14:34
Lokalizacja: Śródmieście
Kontakt:

Post autor: Oskar » 7 października 2006, o 13:35

Od wczoraj mam klopot z forum:
1. Po kliknieciu na "Profil" nie loguje sie automatycznie tylko musze norlanie recznie.
2. Nawet jak biore logowanie reczne przez "Zaloguj" to mnie loguje ale nie widze nowych postow.

Jakas rada?

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Posty: 11590
Rejestracja: 21 września 2005, o 14:05
Lokalizacja: Bilbało!
Kontakt:

Post autor: Autor » 7 października 2006, o 15:07

No ja raczej w tym temacie nie pomoge, natomiast jesli to nie ustapi to przesle od razu zgloszenie do pomocy technicznej.

Oskar
Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Posty: 1330
Rejestracja: 19 marca 2006, o 14:34
Lokalizacja: Śródmieście
Kontakt:

Post autor: Oskar » 8 października 2006, o 18:02

Jakby samo sie naprawilo. Tzn loguje sie przez "profil" tylko nie wiem jeszcze czy wyswietla informacje ze pojawily sie nowe posty, czekam na owego dlatego jesli ktos moze niech tu sie wypowie a poznij Autor usunie, z gory dzieki.

Awatar użytkownika
CKfan
Ranga: Menadżer budowy ;)
Posty: 4200
Rejestracja: 20 grudnia 2005, o 20:56
Lokalizacja: Kielce os. Jagiellońskie

Post autor: CKfan » 8 października 2006, o 19:30

Wypowiadam się :)
Sorry, takiego mamy prezydenta...

Oskar
Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Posty: 1330
Rejestracja: 19 marca 2006, o 14:34
Lokalizacja: Śródmieście
Kontakt:

Post autor: Oskar » 8 października 2006, o 19:40

Wszystko ok. Mozna wykasowac kilka ostatnich wiadomosci. Sorki za zamieszanie.

Awatar użytkownika
Sz.J.
Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Posty: 1113
Rejestracja: 22 września 2005, o 18:14
Lokalizacja: Kielce

Post autor: Sz.J. » 8 października 2006, o 22:46

A mi każdego dnia o 23:43 znikają oznaczenia nowych postów. :shock:

ODPOWIEDZ