KSM - ul. Warszawska 49
Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1
O G Ł O S Z E N I E
Zarząd Kieleckiej Spółdzielni Mieszkaniowej ogłasza przetarg nieograniczony na wykonanie budynku mieszkalno-usługowego o wysokości 7-9 kondygnacji wraz z pomieszczeniami piwnicznymi i ogólnodostępnym parkingiem dla samochodów osobowych w podpiwniczeniu wraz z infrastrukturą techniczną, drogami dojazdowymi, zagospodarowaniem terenu przy ul. Warszawskiej w Kielcach.
Bliższych informacji udziela Dział Techniczny Ksm - ul. Kujawska 26 p. nr 44 w godzinach od 7oo-tej do 15oo-tej.
Zainteresowani mogą otrzymać materiały przetargowe w cenie 100 zł + 22% VAT w Punkcie Informacyjno Obsługowym Spółdzielni pok. nr 12.
Przetarg odbędzie się w dniu 16 lutego 2009 r. o godz. 1100 w siedzibie Ksm, Kielce ul. Kujawska 26, pok. nr 32 (II piętro).
Spółdzielnia zastrzega sobie prawo swobodnego wyboru ofert oraz unieważnienia przetargu bez podania przyczyn
wygrzebe Twojego starego posta, bo mnie troche poruszyl...ice pisze:Jak zwykle niepodwazalne argumenty protestujacych
co prawda mieszkam w bloku po drugiej stronie ulicy, nie w tych sasiadujacych z budowa, to mam mieszane uczucia co do tej inwestycji... niedlugo na tym osiedlu zaoraja kazyd trawnik, kazdy kawalek ziemi z drzewami [jak na innych osiedlach vide Stok itd], Ty moze tego nie rozumiesz bo tu zapewne nie mieszkasz.... a tak w ogole ten budynek tam kompletnie NIE PASUJE, z jednej strony 10 pietrowy klocek w dziwnych odcieniach żółci, z drugiej strony 4 pietrowy szary klocek, jestem ciekaw jak to bedzie pieknie wygladalo jak zakoncza ta inwestycje. Oczywiscie jestem za inwestycjami na Sadach ale ta inwestycja i inwestycja na Toporowskiego [btw tam wczesniej byl plac zabaw...], obok szkoly to porazka. okolo 5 lat zbudowali nowy plac zabaw , miedzy blokami 15, 24, 22 przy Nowowiejskiej. Plac powstal obok starego, w jego miejsce mialy byc boiska do koszykowki bodajze... zeby nie powiedziec ze nic z tym nie zrobiono... powycinano wiekszosc metalowych hustawek i innego sprzetu, poniewaz byl niebezpieczny
PS. mam niezly widok na ta inwestycje, wiec co jakis czas postaram sie wrzucac jakies fotki.
OGŁOSZENIE
Kielecka Spółdzielnia Mieszkaniowa posiada wolne lokale mieszkalne i użytkowe w realizowanym budynku mieszkalno - usługowym u zbiegu ulic Warszawskiej i Wojewódzkiej.
Osoby zainteresowane uczestnictwem w procesie inwestycyjnym za środki własne proszone są o składanie pisemnych ofert w terminie do dnia 30 kwietnia 2009 r. w Punkcie Informacyjno-Obsługowym w siedzibie Spółdzielni ul. Kujawska 26 pokój nr 12, gdzie również można uzyskać bliższe informacje.
Przyjmujemy oferty na mieszkania o powierzchni ok. 31 m2, 39 m2, 67 - 70 m2 oraz na lokale użytkowe usytuowane na piętrach od 1 do 6 o powierzchni od 35 m2 do 82 m2.

Rzuty mieszkań dostępne