Dziwne bo podobno wszystkie lokale użytkowe były już sprzedane a tu s powrotem są oferowane czyżby wcześniejsi klienci się wycofali z jakiegoś powodu? Czy też to był taki wybieg ze strony inwestora że lokale są tak tu rozchwytane
P.B.H. Poniewierski - Kamienica "Trigone" [M]
Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1
Byłem obejrzałem i całkiem sympatyczna ta kamieniczka.Skusiłbym się nawet na mieszkanko na pierwszym piętrze.Tylko ta cena całkiem irracjonalna do obecnych warunków 5500zł m2.No i ta droga w tumanach kurzu.Szkoda że nic się nie buduje nowego w okolicach dolnego KSM-u
Dziwne bo podobno wszystkie lokale użytkowe były już sprzedane a tu s powrotem są oferowane czyżby wcześniejsi klienci się wycofali z jakiegoś powodu? Czy też to był taki wybieg ze strony inwestora że lokale są tak tu rozchwytane
na przeciwko ma powstac jedna czy dwie kamienice.Gelimer pisze:Byłem obejrzałem i całkiem sympatyczna ta kamieniczka.Skusiłbym się nawet na mieszkanko na pierwszym piętrze.Tylko ta cena całkiem irracjonalna do obecnych warunków 5500zł m2.No i ta droga w tumanach kurzu.Szkoda że nic się nie buduje nowego w okolicach dolnego KSM-u![]()
standardowy zabieg. W budynku Bechera przy IX w. tez kilka miesiecy temu nie bylo wolnych lakali na parterze, a teraz nagle sie okazuje, ze jakies licytacje beda przeprowadzac. Z mieszkaniami jest to samo. Reklamy "ostatnie mieszkania", ktore pojawiaja sie przez kilka miesiecy.Dziwne bo podobno wszystkie lokale użytkowe były już sprzedane a tu s powrotem są oferowane czyżby wcześniejsi klienci się wycofali z jakiegoś powodu? Czy też to był taki wybieg ze strony inwestora że lokale są tak tu rozchwytane